Snoop Dogg și-a lansat un nou videoclip. Niște români l-au ajutat

Snoop Dogg și-a lansat un nou videoclip. Niște români l-au ajutat
Citeste mai mult despre: Snoop Dogg, romani, Sirens,
Autor: Dana Popa
Data: 12 Aprilie 2019
Săptămâna trecută, Kaan, Snoop Dogg și Eleni Foureira (ocupantă locului al II-lea la Eurovision 2018), au lansat videoclipul piesei “Sirens”.

Interesant este că pentru orchestrația și producția melodiei, cei trei au lucrat cu o echipă de producători români de la Tuan Records: Andy Robert, Tudor Fornea și Daniel Alexandrescu. 


“Am lucrat foarte bine cu Snoop Dogg, Eleni și Kaan. Am avut acel vibe pozitiv și necesar pentru ca piesa să sune cum trebuie și suntem foarte mulțumiți de rezultat”, a declarat Andy Robert (Any1).

“Faptul că Snoop Dogg a ales să lucreze cu noi ne-a surprins puțin, însă asta înseamnă și o recunoaștere a muncii depuse de noi la Tuan Records . Îmi place cum au ieșit atât piesa cât și videoclipul și sunt foarte curios de feedback, “Sirens” fiind o piesă destul de greoaie, însă și comercială în același timp”, a adăugat Tudor Fornea (Tuan). 

“Sirens” este compusă de Fotios Stefos, Annie Lennox, Dave Stewart, Kaan Gulsoy, Drama Queen, Paninos, Ling Fung și Calvin Cordozar Broadus Jr., vocea adițională aparținând Andreei Vatavu. 

Echipa Tuan Records, formată din Any1 și Tuan activează de ceva vreme în industria muzicală din România, lucrând deja cu artiști cunoscuți precum Lora, Connect-r sau Shift. 

FULLSCREEN
Snoop Dogg și-a produs cel mai nou clip cu o echipă de români
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies