Trupa Taxi și Irina Rimes lansează o piesă sensibilă, emoționantă – “Supradoză de dor”

Trupa Taxi și Irina Rimes lansează o piesă sensibilă, emoționantă ndash; Supradoză de dor
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Mai 2019
Data actualizare: 15 Mai 2019
Dorul poate avea multe forme, iar dacă intensitatea lui nu poate fi exprimată prin cuvinte, muzică este cea care poate transmite cele mai profunde trăiri.

Videoclipul, regizat de Răzvan Dumitrescu și Andrei Dede, surprinde prin simplitatea să cele mai ascunse sentimente pe care le poate avea cineva care a trăit vreodată o poveste de dragoste.

Muzică și versurile sunt compuse de Dan Teodorescu, iar piesă este produsă de Șerban Cazan, în studiourile HaHaHa Production. 

Irina e un suflet rar, un suflet cu har. N-a cântat piesă asta, a trăit-o”, declara Dan Teodorescu (Taxi).  

«Supradoză de dor » este piesă pe care am plâns de câteva ori înainte să o cant. Este o piesă pe care o simt de parcă aș fi scris-o eu”, adaugă Irina Rimes.  

Cu 20 ani de activitate muzicală, Taxi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe din România.
De-a lungul timpului, piese de succes precum "Atât de trist” (feat. Delia), “Cele două cuvinte”, “Jumătatea mea”, “Stelele care cad” au surprins publicul prin originalitate și prin mesajele sincere și emoționante, dar și prin tema socială și politică.  

Irina Rimes a cucerit publicul cu single-ul „Visele”, ce a ocupat prima poziție a topurilor radio și TV din România. În 2017 a lansat primul sau album, „Despre el”, iar piese precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu ști tu să fii bărbat” au cucerit publicul și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies