VIDEO Un cântăreț american a părăsit scena, scos din sărite de fani: „Puteți să tăceți odată?”

VIDEO Un cântăreț american a părăsit scena, scos din sărite de fani: bdquo;Puteți să tăceți odată?
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Martie 2019
Solistul trupei de rock alternativ Staind încerca să interpreteze o piesă lentă, însă spectatorii nu au rezonat cu momentul său.

Aaron Lewis (46 de ani) s-a înfuriat serios după ce spectatorii care asistau la concertul său au început să vocifereze și să vorbească tare în timp ce el se chinuia să interpreteze o melodie lentă. Acompaniat de o chitară „rece”, Aaron Lewis a încercat să impresioneze cu piesa Thank you, însă cei care au fost sâmbătă seară la concertul său din Oklahoma City își găsiseră total alte preocupări.

Tăceți naibii din gură! Ascultați! Dacă nu tăceți, nu puteți să auziți chitara. Așa că, tăceți! Mai am doar trei minute. Trei. Puteți, măcar o dată în seara asta? Ați vorbit toată seara. Tăceți naibii, altfel plec!”, i-a amenințat disperat solistul. 

Aaron și-a reluat reprezentația de unde a lăsat-o, însă spectatorii au continuat să vocifereze.

„E atât de ironic că acest cântec se cheamă Thank You (Mulțumesc). Și nu vă pot convinge să tăceți din gură ca să-l auziți”, le-a spus cântărețul, care n-a mai rezistat pe scenă decât alte 15 secunde. Vezi momentul mai jos!

Unii dintre cei prezenți au încercat să-l convingă să se întoarcă, dar Aaron nu s-a înduplecat. 

Nu e clar dacă Aaron are o problemă cu fanii lui sau cu controlul mâniei, însă luna trecută a reacționat exact la fel în timpul unui concert susținut în SUA. Și atunci a părăsit scena, după ce nu s-a mai putut înțelege cu spectatorii. „Vă mulțumesc mult, vă doresc o noapte grozavă!”, a spus Aaron. Și a plecat.

FULLSCREEN
VIDEO Un cântăreț american a părăsit scena, scos din sărite de fani: „Puteți să tăceți odată?”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO