VUNK şi Lidia Buble lansează videoclipul piesei „Vino, du-te”

VUNK şi Lidia Buble lansează videoclipul piesei bdquo;Vino, du-te
Citeste mai mult despre: Vunk, Lidia Buble, vino du-te,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 01 Octombrie 2020
La fix o săptămână de când au lansat colaborarea „Vino, du-te”, VUNK şi Lidia Buble ne prezintă videoclipul piesei ce deja a cucerit topurile de specialitate; fiind încă din prima zi cea mai descărcată piesă din România, dar şi una dintre cele mai căutate melodii.

„Vino, du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine și inconsecvență din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

Citește și

Piesa a debutat şi în topul Spotify 50 Romania, unde a ajuns pe locul 12, sau în topul Apple Music, pe poziţia 46, iar parcursul single-ului „Vino, du-te” continuă in topurile muzicale. În plus, şi în topul platformei Deezer, piesa ocupă primul loc.

„Așa cum foarte multă lume se regăsește în cuvintele simple din cântecul nostru, la fel am vrut să transmitem și cu povestea și imaginea clipului. Să vadă fiecare dintre cei ce se uită la acest clip propria relație, cu cele mai firești reacții, întâmplări, gesturi. Și cele frumoase, și cele necontrolate. Şi cele de admiraţie, și cele de ignorare. Este un clip extrem de puternic ca mesaj, e o oglindă în care o lume întreagă se regăsește în cele două personaje din poveste”, a declarat Cornel Ilie. 

„Mă bucur foarte mult că această piesa a intrat în inimile voastre, am fost nerăbdatoare să pot împărtăşi cu voi acest clip ce descrie în imagini acel joc intens al emoţiilor în care ne aflăm cu toţii la un moment dat. Multumesc întregii echipe şi vă multumesc vouă, celor ce iubiti şi trăiţi muzica!", a afirmat și Lidia Buble.

O coproducţie MediaPro Music & Cat Music, videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul unei zile, în interiorul unei case, şi este regizat de către SAN, aducându-i in rolurile principale pe Cornel Ilie şi Lidia Buble.

foto: PR

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Jesús del Cerro: Regizorul „VLAD” divulgă secretele serialului

FULLSCREEN
VUNK şi Lidia Buble lansează videoclipul piesei „Vino, du-te”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies