„Mămuca”, o poveste muzicală sensibilă și onestă lansată de Alexandra Ungureanu feat. Skizzo Skillz

Mămuca , o poveste muzicală sensibilă și onestă lansată de Alexandra Ungureanu feat. Skizzo Skillz
Citeste mai mult despre: Alexandra Ungureanu, Skizzo Skillz,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Mai 2019
Data actualizare: 13 Mai 2019
Alexandra Ungureanu colaborează pentru prima oară cu Skizzo Skillz și lansează „Mămuca”, o piesă sensibilă și onestă despre iubirea față de mama și regăsire. 

În clip artista apare pentru prima oară alături de mama să. Cu un concept creat de Cosmin Florea și regizat de Silviu Mindroc, videoclipul expune trăirile celor doi artiști, de la frică, iubire, la neputință și frumos.

„Oricât de tulburătoare ar fi o piesă de dragoste, una dedicată mamei nu se poate compară cu nimic. Sub semnul emoției a stat tot parcursul pe care l-a urmat acest cântec, din momentul în care am auzit pentru prima dată refrenul din zona Maramureșului, «Mămuca, nu mă sfădi». Relația cu mama mea este una specială, foarte strânsă, dar nu ușor de gestionat, așa că am simțit nevoia să cant despre asta. Este o relație cu bune și cu rele, iar pentru cele rele trebuie să ne iertăm reciproc și fiecare pe sine. Așa că această piesă a devenit o terapie în sine, cu atât mai mult cu cât mama a fost de acord să apară în videoclip, o experiență unică”, mărturisește Alexandra.

Piesa „Mămuca” este compusă de către Alexandra Ungureanu alături de Skizzo Skillz, Sebastian Lazăr, Teodora Păcurar și Vlad Mazarel și este inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei.

„Atunci când mi-a trimis Alexandra piesa #Mamuca, a fost prima oară când am terminat o strofă fără să o scriu, de parcă era deja acolo și mă aștepta de ceva timp. Mă bucur că lansăm piesă asta împreună”, adaugă Skizzo Skillz.

În aprilie 2018, Alexandra a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce explorează un sound future-pop cu subtile influențe etno și recompune imaginea esteticii autentic românești. Urmează “Vântule”, o piesă inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei, iar în decembrie 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies