Cine este Oana Muntean, designerul floral de la Magnolia care a impresionat-o pe Ioana Molnar

În prima zi sub acoperire, Ioana Molnar de la Magnolia a oprit la Cluj-Napoca, la o florărie a companiei sale care funcționează într-un mall din oraș. Aici a cunoscut-o pe Oana Muntean, o tânără designer floral cu o poveste incredibilă.

Oana Muntean are 19 ani și lucrează la Florăriile Magnolia de 5 luni. Deși nu știa nimic despre flori și îngrijirea lor, tânăra a învățat repede tot ce trebuia să știe pentru a-și face treaba bine. Un lucru este al ei și n-o poate învăța nimeni: să fie bună cu cei din jur.

Însă, în sufletul acestui copil se ascund drame greu de imaginat chiar și pentru adulți. Ioana Molnar află că Oana și sora ei mai mică au fost adoptate de o familie care le-a dorit mult. Provenite dintr-o familie cu probleme (mama decedată, tatăl violent), Oana și sora ei erau în pericol din cauza abuzurilor tatălui.

Ne-o bătut foarte rău într-o seară, vecinii au chemat poliția. Așa am ajus la casa de copii. Acolo a trebuit să ne caute familie să ne ieie. Am rămas la casa de copii până am găsit familia asta”, i-a spus Oana șefei sub acoperire.

După ce au ajuns în grija unor părinți adoptivi, viața lor părea că se îndreaptă spre lumină. Însă și tatăl adoptiv a avut probleme cu alcoolul și cu violența domestică.

Într-un final, mama ei adoptivă a avut curajul și a divorțat. „Taică-miu era alcoolic și maică-mea a avut curajul să se despartă”, a mai spus fata.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni