• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • EXCLUSIV ONLINE | Octavian Petrescu află că fluieratul este salvator de vieți. Ce nu s-a văzut la TV

EXCLUSIV ONLINE | Octavian Petrescu află că fluieratul este salvator de vieți. Ce nu s-a văzut la TV

EXCLUSIV ONLINE | Octavian Petrescu află că fluieratul este salvator de vieți. Ce nu s-a văzut la TV

Octavian Petrescu de la Rodbun a mai petrecut o zi sub acoperire în propria companie, alături de un angajat al bazei de la Mureni. Într-un episod exclusiv online, fanii emisiunii Șef sub acoperire îl pot urmări pe directorul executiv muncind cot la cot cu un bărbat care este îndrăgostit iremediabil de România.

Florin Murzea e din Harghita și iubește România mai mult decât orice altă țară din lume. Are o fată de 26 de ani, care muncește la un muzeu din Viena, și un băiat de 24 de ani, fără de care viața lui nu ar avea sens. La 53 de ani, bărbatul este mecanic la baza Mureni a Grupului Rodbun, însă face de toate. 

De-a lungul vieții, a încercat meseriile de fierar betonist, dulgher, zidar și bucătar, iar azi nu se dă în lături când vine vorba să măture singur halele unde se descarcă cerealele companiei.

Octavian Petrescu s-a deghizat pentru a lucra alături de el și a fost uimit să descopere câte lucruri poate face cu instrumente puține. Unul dintre cele mai căutate talente în acitivatea sa de zi cu zi este fluieratul. Cu ajutorul lui se pornesc și se sfârșesc operațiuni importante în depozitul logistic din județul Mureș.

Să claxonezi știi? Cu limba? Să fluieri. Aici, de multe ori ai nevoie”, îi spune Florin Murzea lui Laurențiu Dragomir.

Fluieratul este cu adevărat util omului, spune mecanicul. Uneori îți poate salva viața, cum a putut constata chiar el, atunci când a dat nas în nas cu un urs.

Păzeam animalele, la marginea unei păduri, și câinii au început să latre. Am intrat în pădure să văd ce e și m-am trezit cu el în față. Am fluierat și s-a pus câinele între mine și el. Pe moment am tresărit, dar din instinct am fluierat”, a mărturisit bărbatul. Câinele său a fost rănit grav, dar a supraviețuit.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Ionela Tudorache după emisiunea Șef sub acoperire din 2 martie 2023

Citește și: Ce răsplată a primit Marin Chiru la Șef sub acoperire episodul 4: „Deci, nu se poate”
 

Octavian Petrescu s-a simțit bine alături de angajatul său și, câteva zile mai târziu, l-a chemat la București pentru o discuție cu subiect necunoscut. Managerul l-a recompensat pe Florin Murzea.  Cu banii obținuți, acesta își va putea urma visul de a călători prin țară.

Vezi VIDEO mai jos!



Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni