Șef sub acoperire 4 mai | VIDEO Vlad Iftime e ucenic de instalator. Ce nu s-a văzut la TV

Șef sub acoperire 4 mai | VIDEO Vlad Iftime e ucenic de instalator. Ce nu s-a văzut la TV

Într-un experiment fără precedent pentru compania pe care o conduce, Vlad Iftime de la Elsaco s-a deghizat pentru a lucra cot la cot cu angajații săi. Acționarul companiei a mai testat o meserie, după experiențele avute în primele 4 zile.

Vlad Iftime a mai stat o zi la Vatra Dornei, unde a supravegheat șantierul deschis de compania sa aici. Elsaco se ocupă cu înlocuirea rețelelor de apă caldă și căldură, iar șeful sub acoperire vrea să știe cum se descurcă oamenii care gestionează acest proiect.

Vlad Iftime ajunge ucenicul lui Ștefan Gavriliță, un bărbat de 62 de ani care lucrează pe post de instalator. E de 23 de ani în companie și, în acest timp, s-a specializat în sudură. Meșterul își dă seama încă de la început că ucenicul lui nu are mari șanse să foi angajat în cadrul firmei, dar își vede de sarcina de mentor.

Nu, nu le are, ce să zic!? Mai trebuie învățat multe. Nu știu unde o trăit, dar mai are de învățat”, este concluzia lui Ștefan Gavriliță. Dar, bărbatul a prins drag de ucenicul lui, cu care discută deschis în pauza de masă.

Ziua de lucru se termină aproape la fel cum a început, pentru șeful sub acoperire: Vlad Iftime nu știa să taie cu polizorul la începutul zilei, nu știe nici acum. Totuși, managerul a învățat ceva prețios în această zi petrecută sub acoperire: are oameni pregătiți pe posturile pe care le ocupă.

Vezi mai jos cum l-a răsplătit Vlad Iftime pe Ștefan Gavriliță!


Urmărește întregul sezon Șef sub acoperire pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni