Șef sub acoperire - Ce s-a întâmplat cu Mihai Radu, pizzarul care a primit 5000 de euro recompensă


	Șef sub acoperire - Ce s-a întâmplat cu Mihai Radu, pizzarul care a primit 5000 de euro recompensă
Citeste mai mult despre: sef sub acoperire, Mihai Radu, Presto pizza,
Data: 03 Februarie 2021
În primul sezon ”Șef sub acoperire”, Iulian Porst, co-proprietar al lanțului Presto Pizza, a intrat, deghizat, în rândul angajaților săi pentru a-și înțege mai bine afacerea.

Grație experienței de la ”Șef sub acoperire”, Iulian Porst a descoperit ”lucruri bune și frumoase. Știu sigur că suntem o echipă frumoasă, așezată, pregătită, încrezătoare, dar, la fel ca orice altă echipă, mai avem puncte la care trebuie să lucrăm. Schimbarea trebuie să vină în principal de la noi, cei de la conducere, și trebuie să ne gândim de fiecare dată ca orice lucru extra să fie în ajutorul și pentru colegii noștri. Atâta vreme cât avem o echipă mulțumită, clienții vor simți asta în preparatele care ajung pe farfuriile lor.”

Impresionat de unii dintre angajați, acesta le-a sărit în ajutor. Astfel, Mihai Radu, pizzar, a primit drept recompensă 5.000 de euro, pentru a-l ajuta să își cumpere o casă.

Acum, la mai bine de un an de la experiența din emisiune, Mihai Radu mărturisește: ”Viața mea s-a schimbat în bine datorită emisiunii. De când am apărut la Șef sub acoperire am reușit să îmi cumpăr un apartament cu ajutorul Presto Pizza”.

Acesta spune că, după ce a avut parte de un ”șef sub acoperire”, acum este mult mai atent cu noii colegi.  

Cât privește perioada dificilă prin care au trecut afacerile din cauza pandemiei, Mihai Radu spune că: ”cred că s-a comandat mai multă pizza pentru că am avut mai mult de lucru și, în plus, au fost și restaurantele închise”. De asemenea, după experiența lui ca specialist în domeniu, „pizza favorită a românilor este capriciosa”.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies