• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Smiley: ”Trebuie să lucrați împreună și să vă puneți în evidență!" Etapa recall-urilor continuă la SuperStar

Smiley: ”Trebuie să lucrați împreună și să vă puneți în evidență!" Etapa recall-urilor continuă la SuperStar

Smiley: ”Trebuie să lucrați împreună și să vă puneți în evidență!" Etapa recall-urilor continuă la SuperStar

Săptămâna trecută a fost una dificilă pentru toți cei care au trecut de etapa audițiilor. Din cei 114 calificați doar 70 au reușit să treacă de cea de-a doua lor apariție pe scena SuperStar România. 

Astăzi, de la 20:30, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams îi așteaptă pe aceștia într-un maraton vocal. De această dată, concurenții își vor forma echipe de câte 5, iar jurații vor alege piesele. 

”E foarte clar că locul vostru e aici. Începe partea grea”, va spune Smiley calificaților înainte ca aceștia să se pregătească pentru interpretarea din această etapă. Tot juratul le va zice și la ce ar fi bine să se concentreze: ”Trebuie să lucrați împreună și să vă puneți în evidență unul pe celălalt”. 

În această seară, pe scenă vor urca primele 7 formații din cele 14 ale acestei etape: Power Rangers, Vega, Strangers, Plus One, Milkyway, Fusion Five și [13]. Cu multă emoție și cu un mare cumul de gânduri, aceștia vor da tot ce au mai bun pentru a-și auzi numele sub semnul calificării. ”Toată energia pe care am păstrat-o, o să o dăm pe scenă”, ”Vreau să vă arătăm emoția care s-a creat în acest grup” sau ”suntem comete rătăcite care s-au întâlnit”, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vor spune eroii competiției înainte de a-și interpreta melodia. 

De cealaltă parte, jurații vor avea parte de o seară de excepție, iar asta le vor transmite și celor din fața lor. ”E un moment demn de SuperStar”, le va spune Raluka unor concurenți, iar Smiley va completa, zicând: ”M-ați captivat”. Și Carla’s se va bucura de ceea ce va vedea, lăudând unul dintre momente: ”A fost o sărbătoare în sine”.

Cine vor fi primii concurenți care vor mai face un pas spre marele premiu și cine își va vedea visul încheiat, aflăm în curând. Un lucru e sigur: au la dispoziție, în tolbă, o singură săgeata – o singură șansă de a demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi #superstar.  

Nu ratați, de la 20:30, o nouă zi a recall-urilor SuperStar România! Episodul poate fi urmărit, în avans, pe platforma voyo.ro. 

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni