(P) Dulapul frigorific, una dintre cele mai versatile metode de răcire a produselor alimentare

(P) Dulapul frigorific, una dintre cele mai versatile metode de răcire a produselor alimentare
Data: 03 Iulie 2020
Echipamentele cunoscute generic sub denumirea de "dulapuri frigorifice", destinate industriei HoReCa și retail, sunt soluții extrem de performante și eficiente de menținere a unei temperaturi constante scăzute a băuturilor și ingredientelor sau preparatelor alimentare.

Realizate din oțel inox, cu funcții de refrigerare sau congelare, acestea asigură un control extrem de precis al umidității, fiind destinate atât bucătăriilor profesionale, cât și restaurantelor, supermarket-urilor, benzinăriilor și hotelurilor.

În ciuda capacității mari de depozitare, ele garantează un consum redus de energie electrică și, foarte important, agentul refrigerant respectă toate normele aflate în vigoare la nivelul Uniunii Europene.

Fresco Expert, furnizor de echipamente pentru bucătării profesionale din România de peste 25 de ani, are în oferta sa numeroase modele de dulap frigorific. Acestea vă garantează calitatea ingredientelor sau alimentelor oferite clienților dumneavoastră, dar și prelungirea termenului de valabilitate.

Produsele din această categorie provin exclusiv de la branduri renumite la nivel internațional, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Tefcold, Forcar și fac parte din clasele energetice B, D, E, F și G. Ele au un volum între 200 și 2.100 de litri, sunt dotate cu 1 până la 3 uși sau sistem roll-in și garantează atât temperaturi de refrigerare, cât și de congelare.

Iată, în continuare, câteva exemple de produse care se încadrează la categoria de dulap frigorific de pe site-ul Fresco:

1. Minibar - preț: 698 de lei

Acest produs, destinat camerelor de hotel, are două rafturi, este de culoare neagră și dispune de o capacitate de 30 de litri, fiind ideal pentru adăpostirea băuturilor răcoritoare, sticlelor de vin și șampanie, alunelor, chips-urilor și altor produse specifice, destinate consumului imediat de către turiști.

 

2. Frigider - preț: 2.954 de lei

Acest dulap frigorific are o capacitate de 590 de litri, este realizat in inox, ventilat, funcționează cu comandă electronică și are funcții automate de dezghețare și evaporare. Interiorul este realizat din ABS, iar temperatura obținută este de 0 până la +8 grade Celsius.

 

3. Dulap de refrigerare - preț: 4.903 lei

Acest echipament are o capacitate de 400 de litri, este realizat interior-exterior din inox și dotat cu o ușă vitrată și colțuri rontunjite. Produsul dispune de control electronic și dezghețare automată, furnizează o temperatură de -2 până la +8 grade Celsius, are picioare reglabile și o putere de 0,29 kW.

 

4. Vitrină de refrigerare - preț: 7.076 de lei

Această vitrină de refrigerare are o capacitate de 650 de litri și este dotată cu o ușă din sticlă, pentru vizibilitate foarte bună a interiorului. Produsul este dotat cu 6 grilaje, izolație de 60 de milimetri grosime, sistem automat de evaporare a condensului, iluminare LED și agent refrigerant R290.

 

5. Dulap de refrigerare pass-through - preț: 8.667 de lei

Nu în ultimul rând, acest dulap frigorific cu o capacitate de nu mai puțin de 700 de litri este de tip pass-through, cu acces pentru cărucioare. El este dotat cu ușă vitrată, răcire ventilată, control electronic și sistem de dezghețare automat și dezvoltă temperaturi între -2 și +8 grade Celsius.

FULLSCREEN
(P) Dulapul frigorific, una dintre cele mai versatile metode de răcire a produselor alimentare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO