(P) Suplimentele pe bază de fier și magneziu îți pot îmbunătăți starea de sănătate

(P) Suplimentele pe bază de fier și magneziu îți pot îmbunătăți starea de sănătate
Data: 03 August 2020
Sedentarismul, alimentația dezechilibrată și stresul, caracteristicile stilului de viață modern, pot genera carențe de fier și magneziu, dar și de alte minerale și vitamine.

Oboseală, stări de amețeală, migrene, piele uscată, căderea în exces a părului, tulburări de somn, palpitații și crampe musculare sunt doar câteva dintre semnele care indică o carență de fier ori de magneziu. Unele persoane mai observă și că au limba iritată ori unghiile concave, însă aceste simptome sunt mai rare.

Indiferent de stările neplăcute cu care te confrunți, află că există anumite suplimente alimentare care te ajută să îți recapeți pofta de viață și echilibrul interior. În cazul în care ai observat că te confrunți cu unul ori mai multe simptome specifice unei carențe, este indicat să ceri sfatul unui specialist și să faci analize de sânge pentru a te convinge dacă aceasta este problema ori nu.

Descoperă câteva suplimente alimentare pe bază de fier și magneziu necesare pentru o bună funcționare a organismului.

Suplimentele pe bază de fier și magneziu – aliații sănătății tale

Cele mai bune surse de fier și magneziu sunt alimentele, însă dieta modernă de zi cu zi nu reușește să bifeze doza zilnică recomandată de minerale și vitamine. Astfel, o soluție simplă pentru problemele nutriționale cu care te confrunți sunt suplimentele pe bază de fier și magneziu. Consultă rafturile virtuale cu vitamine și minerale de la remediumfarm.ro și alege produsele indicate pentru organismul tău.

Sideral FORTE, util în orice situație în care aportul de fier este scăzut

Sideral Forte este o sursă inovatoare de fier, cu biodisponibilitate crescută, sub forma unui complex Sucrosomial de pirofosfat de fier. Acest supliment are la bază tehnologia de incorporare a Fierului Sucrosomial ce crește toleranța gastrică deoarece fierul protejat în Sucrosome nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală. Astfel sunt evitate senzațiile neplăcute care apar, de regulă, la administrarea suplimentelor alimentare cu fier (gust metalic, arsuri gastrice, iritații intestinale, pigmentarea mucoaselor și colorarea scaunului).

Încă un punct forte al suplimentului Sideral Forte este că poate fi administrat în orice situație în care aportul de fier din dieta este scăzut, în cazul în care necesarul de fier al organismului este mare (anemie feriprivă, pierderi acute sau cronice de sânge) sau în care absorbtia intestinala a fierului este afectată.

Lactiferon Plus menține concentrația constantă chiar și după 6 luni

Lactiferon Plus este un supliment alimentar pe bază de Fier bisglicinat (Ferrochel®) în asociere cu Lactoferrină și un complex specific (Quatrefolic®, Acid ascorbic, Beta-Caroten și Metilcobalamină), care maximizează absorbția și restabilește valorile normale ale parametrilor hematologici în organism. Produsul ajută la deblocarea, absorbția și suplimentarea fierului în organism.

Fierul bisglicinat are rolul de a restabili depozitele de fier și de a menține concentrația constantă chiar și după 6 luni de la terminarea tratamentului comparativ cu preparatele clasice cu fier.

Lactoferrina facilitează transportul fierului în organism și menține homeostazia fierului, în timp ce Quatrefolic® este singura formă de folat care poate intra în ciclul metabolic al celulelor umane, fiind extrem de important în timpul sarcinii.

Altrifer LDS Forte – o sursă excelentă de fier pentru adulți în cazul unui aport alimentar redus

Suplimentul alimentar Altrifer LDS Forte conține o formă micronizată de fier, dispersabilă în apă, formulată astfel încât să crească absorbția fierului, dar și să mascheze caracteristicile organoleptice neplăcute ale acestuia și să reducă iritațiile gastrice asociate consumului de fier.

Produsul reprezintă o sursă excelentă de fier pentru adulți în cazul unui aport alimentar redus, dar și în situația unui necesar crescut de fier sau în deficiențe organice de fier.

MagnoSun stimulează sistemul imunitar și îmbunătățește memoria

Suplimentul MagnoSun aduce o mulțime de beneficii organismului, fiind un camarad de nădejde în fața provocărilor pe care trebuie să le depășești în fiecare zi. Acest produs reduce oboseala, susține funcționarea normală a sistemului nervos, menține sănătatea psihică și pe cea a sistemului osos, protejează sistemul muscular și pe cel osos. Mai mult de atât, contribuie la echilibrul electrolitic și la metabolismul energetic normal.

Și lista de avantaje nu se încheie aici. Suplimentul alimentar Magnosun îmbunătățește memoria, crește puterea de concentrare, stimulează sistemul imunitar și te ajută să ai un somn liniștit. Încă o veste bună este că magneziul favorizează și absorbția altor minerale în corp.

Introdu în alimentația ta suplimente pe bază de fier și magneziu și te vei bucura de o sănătate de fier.




VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO