(P) Vitaminele lipozomale, eficiente pentru a menține imunitatea organismului

(P) Vitaminele lipozomale, eficiente pentru a menține imunitatea organismului
Data: 08 Aprilie 2020
Suntem fragili, vulnerabili în fața bolilor, iar coronavirusul tocmai ce ne-a demonstrat acest lucru. Cifrele arată o rată tot mai mare de îmbolnăviri și deja îngrijorătoare privind decesele. Ce știm sigur este că pe fondul altor afecțiuni medicale Covid-19 este mai greu de combătut.

Mai ales în sezonul de tranziție, când virozele sunt mai frecvente, tot mai mulți se întreabă ce pot face pentru a-și menține sănătatea.

Citește și

Sistemul imunitar este protecția noastră în fața virusurilor și a bacteriilor. Ajutând ca acesta să funcționeze optim, avem nevoie de suplimente și produse de calitate. Iată de unde avem și interes față de produsele lipozomale.

Este tehnologia ce a permis crearea unor produse mai bogate în conținut vitaminizant, ce se absoarbe mai mult și mai bine în organism, dar fără să crească toxicitatea.

Produsele lipozomale sunt mai eficiente

Din punct de vedere al avantajelor, fie că vorbim despre vitamina D 1000ui sau complex B lipozomal sau orice alt tip, vorbim despre o mai bună absorbție.

Față de suplimentele clasice, cele lipozomale sunt alcătuite din fosfolipide, ceea ce va însemna că nu se vor metaboliza rapid în sistemul digestiv, iar nutrienții nu vor mai fi distruși înainte de a ajunge acolo unde trebuie. Acest lucru se întâmplă cu suplimentele obișnuite.

Grație tehnologiei lipozomale, produsele în această variantă sunt cu absorbție ridicată și deci cu efect amplificat. Înseamnă efect maxim al suplimentelor, deci numai beneficii.

Printre cele mai populare tipuri de vitamine este C. Bine cunoscută ca aliat al imunității, în varianta lipozomală, vitamina C 1000 mg ajută la absorbția fierului în organism, susține buna funcționare a imunității și a sistemului nervos, cu acțiune și asupra stării generale de bine pentru că poate să combată oboseala, stările de extenuare.

Deși este de mai mare eficienţă, vitamina C lipozomală se va consuma nu mai mult de un plic pe zi, soluție dizolvabilă în apă. În varianta regăsită la Enigma Plant are o aromă plăcută de citrice și este ușor de administrat.

Alte vitamine lipozomale - care sunt printre cele mai căutate

Vitamina D are și ea un rol important în organism. În mod special are o contribuție în ceea ce privește sănătatea sistemului osos, a danturii, ajutând totodată și la bună absorbție a calciului.

Este printre altele și un pion important în buna funcționare a imunității. Dacă lipsește expunerea la soare, dacă din motive dietetice sau din cauza unor afecțiuni nivelul de vitamina D din organism scade, sunt recomandate suplimentele.

Vitamina D 4000 IU de la Enigma Plant, adică varianta lipozomală, este mai eficientă. Va fi utilă mai ales celor diagnosticați cu diabet, hipertensiune sau intoleranță la glucoză, printre altele.

Magneziu lipozomal poate fi considerat la fel de bine unul dintre produsele față de care publicul se interesează. În mod obișnuit magneziul este mineralul activ ce combate stările de oboseală, durerile de cap, nervozitatea, ajutând imunitatea totodată, sănătatea psihică, cardiovasculară și musculară.

Datorită tehnologiei lipozomale, suplimentele de acest gen vor oferi un efect rapid - lipozomii cedează magneziul direct în celule și nu permit ca acest mineral să fie distrus în tractul digestiv prea rapid.  

Dacă ne raportăm la ce este eficient pentru imunitate, nu trebuie să lipsească din mențiuni nici curcumin lipozomal. Acțiunea unui astfel de supliment se referă și la susținerea sistemului nervos, la sănătatea ficatului și a tractului respirator superior.

Astfel de produse sunt indicate a fi consumate cu responsabilitate, fără a depăși dozele. Sunt suplimente alimentare și pot fi cumpărate online, de la Enigma Plant. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies