Pabal a ieșit la pensie! Moment emoționant în Covasna: câinele jandarm a fost trecut în rezervă

Pabal a ieșit la pensie! Moment emoționant în Covasna: câinele jandarm a fost trecut în rezervă
Citeste mai mult despre: caine jandarm, covasna, pabal,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 04 Februarie 2020
Județul Covasna a fost zilele trecute în centrul atenției, după ce unul dintre câinii jandarmeriei a fost trecut în rezervă.

Pe numele său Pabal, patrupedul lucra de șapte ani la jandarmerie, fiind răsfățatul unității. Din cauza vârstei, acesta nu mai putea duce la bun sfârșit misiunile, astfel că a ieșit la pensie, având parte de un moment emoționant, care a fost postat și pe rețelele de socializare.

Întregul moment a fost filmat și a strâns sute de reacții și mii de vizualizări pe Facebook, viralizându-se rapid. Alături de clipul video, jandramii au postat și un mesaj:

„Acum șapte ani, Pabal, câine din rasa ciobănesc german, proaspăt "absolvent" al Centrului Chinologic de la Sibiu, și-a început activitatea în cadrul Jandarmeriei Covăsnene, mișcările rapide ale cozii trădându-i bucuria și dorința de fi cât mai implicat în misiunile partenerilori săi, jandarmii!

Astăzi nu a mai fost la fel! "Atitudinea lui ne spune că parcă știe ce se întamplă", spunea un coleg. A îmbrăcat pentru ultima dată uniforma sa, hamul inscripționat, și a venit alături de noi, colegii lui, nu pentru a pleca într-o nouă misiune, ci pentru o ultimă defilare! De astăzi, în aplauzele întregii unități, Pabal devine veteran jandarm!

În semn de apreciere față de activitatea desfașurată, el rămâne în marea familie a jandarmilor, fiind adoptat de un coleg jandarm”

foto: Agerpres

Vezi și: Angajatul își exprimă atașamentul față de câinele din cadrul serviciului
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO