Whatsapp pregătește două mari schimbări, dintre care una fundamentală

Whatsapp pregătește două mari schimbări, dintre care una fundamentală
Citeste mai mult despre: WhatsApp, aplicatia WhatsApp, schimbari,
Data: 25 Mai 2020
Statista îl lista încă din 2019 ca pe cel mai popular serviciu de mesagerie din lume, așa că orice modificare făcută de Whatsapp privește milioane de utilizatori din fiecare țară care folosește serviciul.

Prima modificare ia și mai în serios securitatea mesajelor. Dacă până acum, oferea criptarea mesajelor doar pentru chatul folosit în mod curent, de acum se va ocupa și de mesajele salvate în ICloud. 

Citește și


Potrivit Forbes, care citează WABetaInfo, actuala versiune Whatsapp pentru IOS permite criptarea mesajelor și odată ce acestea sunt salvate în ICloud. "Această opțiune e una crucială, mai ales în condițiile în care foarte multe conturi au fost sparte. Fără această opțiune, pierderea temporară a telefonului sau a contului poate fi un coșmar. “

Potrivit playtech, a doua schimbare “are legătură cu modul în care te poți conecta cu cineva sau poți transfera un contact. În Messenger, de exemplu, ai un cod QR special făcut de Facebook pentru contul tău. Și așa ceva va ajunge și pe WhatsApp. (…) Afișezi pe telefon un cod, altcineva îl scanează și, gata, preia contactul respectiv.”

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2


FOTO: SHUTTERSTOCK

FULLSCREEN
Whatsapp pregătește două mari schimbări, dintre care una fundamentală
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies