FOTO Cum am împlinit visul familiei Iakab în doar două săptămâni


	FOTO Cum am împlinit visul familiei Iakab în doar două săptămâni
Autor: Dan L. Brumar
Data: 27 Noiembrie 2020

Românii au fost martorii unei noi transformări spectaculoase la „Visuri la cheie”, miercuri seară. Familia Iakab a aflat că visurile se împlinesc și după 12 ani, dacă nu încetezi să crezi în ele.

Florin și Luminița Iakab au locuit într-o garsonieră minusculă, însă atunci când familia lor s-a mărit, au decis să înceapă construcția unei case. Situată în curtea părinților ei din Oltenița, locuința n-a apucat să ajungă în faza de finisaje din cauza stării de sănătate a lui Florin. Cu chiu cu vai au reușit să amenajeze o cameră, în care au locuit împreună cu cei doi copii ai lor, Andu și Andra.

După 12 ani de așteptare încordată și ghinioane care s-au succedat amețitor, norocul le-a surâs. Casa a fost terminată de echipa Visuri la cheie, în doar două săptămâni. Florin și Luminița nu au mai recunoscut nimic din vechea casă, dar i-au simțit vibrația în tot acest timp. Decorul este nou, însă pereții au fost martorii atâtor încercări dramatice prin care au trecut de-a lungul anilor.

Ai aflat povestea căminului lor, dar care e povestea casei tale? Sigur are și ea una! Spune-ne povestea casei tale AICI și fii gata să câștigi o asigurare de locuință pentru un an!

Cum s-a transformat casa familiai Iakab

Cea mai mare provocare a arhitecților și constructorilor de la Visuri la cheie a fost să găsească spațiu la etaj, unde proiectul inițial nu a ținut cont de înălțimea necesară a pereților. Acoperișul a trebuit înălțat, pentru a conferi încăperilor înălțimea corespunzătoare.

Livingul, în care familia locuia înainte, a fost modificat substanțial pentru a deveni un spațiu de loisir și relaxare în timpul zilei. Cel mai încântat de transformare a fost Andu, care a beneficiat de o scenă pe care poate susține mici concerte în familie, după ce repetă la chitară.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și VIDEO: Dragoș Bucur, surpriză cu mesaj emoționant pentru familia Iakab. „Acolo suntem noi”


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies