• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie 6 decembrie 2023 | Bianca și Amira Dănilă, două surori fericite în casă nouă

Visuri la cheie 6 decembrie 2023 | Bianca și Amira Dănilă, două surori fericite în casă nouă

După două săptămâni de vacanță, Bianca, Amira, bunica și mătușa lor s-au întors în apartamentul din București, pe care echipa l-a pregătit pentru venirea lui Moș Nicolae. Cele două surori au fost uimite de amenajare.

Amira și Bianca au fost date pe spate de scaunele pe care Cristina Joia le-a amplasat în bucătărie. În vacanță, în timp ce se plimbau prin mall, fetele au văzut unele similare în complexul comercial și și-au zis că ar sta bine în casa lor. Ei bine, Cristina le-a ales pentru masa îngustă din bucătărie. Încăperea este atipică, în special pentru tapetul de pe perete.

Toate nuanțele acelea de bej, grej, roz, lila sunt foarte feminine și complementează frumos mobila de bucătărie. De data asta,  Moș Crăciun nu mai are reni, are flamingo. Roz”, a spus Cristina Joia.

Livingul, amenajat de Alex Gavrilescu, a avut un element-cheie: bradul de Crăciun, însă nu un brad clasic, ci sub forma unui corp de iluminat realizat din globuri. Răsturnat, acest corp de iluminat semăna (sau trebuia să semene) cu un brad. Fetele au găsit, însă, alte valențe proiecului special: „Bradul nu e brad. Seamănă cu o Lună care are stele”, a spus Amira. Frumoasă viziune.

Gallery

La cât de mult îi plac brazii, Alex Gavrilescu mai avea puțin și amenaja și parchetul în stil brăduț – chevron, cum spun experții –, însă a cedat la insistențele lui Florin Brînzan. „Această montare este dificilă și presupune multe tăieturi”, i-a spus inginerul lui Alex.

Bine că fetele nu au fost de față de fiecare dată când echipa a avut opinii diferite și că au văzut doar rezultatul muncii asidue! Vezi poze mai sus!

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni