• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie 6 decembrie 2023 | Amira și Bianca, două surori părăsite de părinți, sunt crescute de bunică

Visuri la cheie 6 decembrie 2023 | Amira și Bianca, două surori părăsite de părinți, sunt crescute de bunică

Dragostea părintească este unică și necondiționată. Dacă nu o simți pentru propriul copil, înseamnă că nu ți-a fost dat să fii părinte. Amira și Bianca s-au trezit într-o lume în care mami și tati nu existau.

Amira și Bianca Dănilă sunt două surori din București care au fost părăsite de părinți la scurt timp după ce s-au născut. Bunica fetelor, Mariana Dănilă, le-a îndrăgit din prima clipă a venirii lor pe lume. Nicio clipă nu și-a imaginat că aceste minuni gingașe ar putea fi abandonate de propriul ei fiu și de nora sa. Dar amândoi au plecat de acasă și nu s-au mai uitat înapoi.

Gallery

Bunica Mariana a înțeles rapid că trebuie să le ia în custodie pe fete, pentru ca ele să nu ajungă în sistemul de îngrijire de stat. „Am deschis proces și, prin acțiune judecătorească, le-am luat”, a spus femeia. Misiunea ei este simplă: fetele trebuie să aibă parte de cea mai bună viață posibilă, deși nu-i au pe mama și pe tata alături.

Însă, lucrurile sunt mai complicate, fiindcă fata cea mică, Bianca, are ADHD, o tulburare manifestată prin hiperactivitate și prin deficit de atenție. Bunica a aflat abia după ce Amira a dat semne că nu este în regulă. Pe când era la grădiniță, fata și-a pierdut toate firele de păr, pe fond nervos, în urma traumelor emoționale trăite după ce a fost abadonată. După un set de analize, bunica a aflat că ambele fete sunt bolnăvioare.

Este o bunică ideală. E în stare să-și dea și viața pentru fete. Nu există să vrea ceva vreuna din fete și să nu le ia. Are, n-are... se face luntre și punte”, spune Vasilica Mărgineanu, mătușa fetițelor.

Bunica Mariana și nepoatele sale locuiesc într-un apartament minuscul situat la etajul 8 al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Cele trei s-au întristat amarnic anul trecut, fiindcă l-au pierdut pe bunicul, singurul sprijin pe care se puteau baza.

Casa lor necesită o renovare serioasă. Echipa Visuri la cheie a decis să intervină. Este ultima poveste din sezonul 10 Visuri la cheie.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni