VIDEO Ana Balcic, mama care își crește cei trei fii într-un fost grajd de animale

VIDEO Ana Balcic, mama care își crește cei trei fii într-un fost grajd de animale

Mulți români nu au casa lor, dar puțini ajung să locuiască într-un grajd de vite dezafectat. Printre cei puțini se numără și Ana Balcic, o femeie greu încercată din comuna Amzacea, județul Constanța, care crește singură trei copii.

Ana Balcic a vrut să-și facă un rost. Ca orice fată simplă de la țară a găsit un bărbat pe care îl credea de încredere. De la început, iubitul ei s-a dovedit un tip agresiv, incapabil să-i recunoască meritele și să o prețuiască la adevărata ei valoare. Cu toate acestea, Ana s-a măritat cu el. „Cu timpul, se va schimba”, își zicea ea.

Dar n-a fost așa. Bărbatul o bătea din ce în ce mai mult, iar ea ținea toată suferința doar pentru ea. Avea deja doi băieți cu partenerul agresiv și tot spera că el se va îmbuna. Când a rămas gravidă a treia oară, cu Ștefan, femeia a înțeles că nu mai poate trăi cu soțul ei. A vrut să facă avort, dar nu s-a putut împăca cu gândul că va ucide din fașă un suflet nobil. Știa și ea câte ceva despre avort și suferința de după.

A fugit la tatăl ei, cu tot cu copii

Ana l-a părăsit pe bărbatul agresiv și s-a refugiat în casa părintească. Tatăl ei nu avea suficient spațiu pentru a-i găzdui pe toți, însă le-a pus la dispoziție grajdul gospodăriei, cândva populat cu o vacă și un cal. 

Adăpostul, care până atunci găzduia animale, a fost amenajat de ea, cu materiale donate de vecinii din sat. Condițiile de trai erau inumane aici, dar dacă a ales să se mute cu copiii ei într-un grajd, înțelegem ce calvar trăia acasă. 

Ana nu are un loc de muncă stabil, ci lucrează cu ziua pe unde apucă. De regulă, face curat în apartamentele unor familii care trăiesc mult mai bine decât ea. Radu, Ștefan și Andrei, cei trei fii ai ei, merită mai mult de atât. Copiii sunt extrem de silitori, deși nu au nici cele mai elementare condiții de studiu.

A început o casă nouă

Ca să o ajute, primarul din localitate i-a donat o parcelă de pământ, pentru a-și ridica o casă. Ana a început-o, cum s-a priceput ea mai bine, însă structura este doar schițată. Tatăl ei a murit anul trecut, iar fratele femeii, care o ajuta la casă, a suferit un accident în străinătate și nu mai poate munci. Ana și-a văzut astfel toate speranțele spulberate.

Când echipa Visuri la cheie i-a bătut la ușă, a crezut că pică cerul pe ea. De bucurie, firește. Cu toate acestea, nu i-a venit să creadă că Dragoș și arhitecții au bătut atâta drum special pentru ea. 

N-am crezut că vom fi noi norocoșii, că cineva pe această lume ne crede speciali și că merităm ceva bun”, a spus femeia cu ochii în lacrimi.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos ce i-a răspuns Dragoș Bucur!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni