VIDEO Domnica Ciocîrlan, femeia care a renunțat la soț pentru fiica ei adoptată

VIDEO Domnica Ciocîrlan, femeia care a renunțat la soț pentru fiica ei adoptată

Și-a dorit dintotdeauna să aibă copii, iar când a aflat că va avea gemeni, a fost mai fericită ca niciodată. Apoi, destinul i-a curmat fericirea și i-a schimbat cursul vieții.

Domnica Ciocîrlan a fost în al nouălea cer când a aflat că va avea gemeni. Bucuria ei a ținut doar câteva luni, fiindcă un făt s-a oprit din evoluție, iar al doilea a supraviețuit doar trei zile. Băiatul pe care era cât pe ce să-l aibă a decis că nu e făcut pentru lumea asta. Numai că, viața i-a surâs din nou și a rămas gravidă. Alexandra s-a născut pentru a-i împlini destinul.

Destinul meu a fost să fiu mamă”, mărturisește Domnica, o mamă care s-a împăcat greu cu gândul că cei doi copii nu au avut nicio șansă să o cunoască. Deși o aveau deja pe Alexandra, Domnica și soțul ei s-au ținut de planul lor mai vechi, acela de a adopta un copil. Iar alesul a fost Elena. 

Când mi-a spus prima dată mamă, am plâns”, dezvăluie femeia, care nu se aștepta ca decizia de a mai aduce un copil acasă să se întoarcă împotriva ei. Soțul său s-a schimbat radical, a devenit agresiv pe fondul consumului de alcool și se răzbuna pe „intrusul” familiei. Elena nu s-a bucurat niciodată de afecțiune din partea tatălui adoptiv.

Femeia a ales să-și salveze fiica

De frica lui și din cauza stresului pe care i-l provoca, Elena a început să mănânce mult și să se îngrașe. Copila suferea mult, și acasă, și la școală, unde era umilită pentru kilogramele în plus. Nimeni nu înțelegea prin ce trece. Aproape nimeni. Domnica a fost martoră la suferința fetei adoptate și a decis să-l părăsească pe bărbatul agresiv.

Mai mult, a cerut ordin de evacuare din apartamentul în care locuiau împreună. Tatăl adoptiv a plecat, iar Elena (foto stînga) a început să spere la o viață mai bună. Însă, toți din jurul lor spuneau că au nevoie de o schimbare majoră pentru a se vindeca emoțional după anii de suferință trăiți. Una dintre ele ar putea fi renovarea apartamentului în care locuiesc.

Totul din această casă îmi amintește de el”, spune Elena, care, dacă ar putea, ar pune totul la pământ cu un baros.

Echipa Visuri la cheie are o misiune grea: nu trebuie doar să renoveze un apartament, ci și să șteargă orice urmă a prezenței unui tată abuziv.

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni