Cei 7 concurenti care au convins antrenorii sa intoarca scaunele in prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior 


	Cei 7 concurenti care au convins antrenorii sa intoarca scaunele in prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior 
Data: 08 Iunie 2018

A inceput Vocea Romaniei Junior! Prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior le-a adus romanilor foarte multa bucurie, entuziasm, zambete, emotii si copii extrem de frumosi, cu voci senzationale, care au facut scena sa vibreze si i-au determinat pe antrenorii Andra, Moga si INNA sa apese butoanele si sa-si intoarca scaunele pentru ei. Mihai Bobonete si Robert Tudor au luat in fiecare moment pulsul concurentilor si au fost alaturi de ei cu umor, cadouri si magii.

Arthur Horeanu a deschis competitia la Vocea Romaniei Junior ca un rocker adevarat, . Concurentul a cantat plin de nerv melodia "Tainted Love", a demonstrat ca are o voce puternica, a avut atitudine pe scena si i-a impresionat pe Andra, Moga si INNA, care nu au ezitat sa-si intoarca scaunele pentru el. Cei trei s-au luptat minute in sir pentru vocea lui Arthur, iar Moga a zis:"Sa stii ca ma bucur ca ai venit la Vocea Romaniei Junior si pe oricine alegi, sa stii ca esti un castig." Dupa multe incercari de a-l convinge, Arthur a ales sa mearga mai departe cu Moga.

Ingrid Boengiu a urcat pe scena increzatoare in calitatile ei vocale. Concurenta a interpretat piesa "Mad about you", iar Andra a fost usor de convins si s-a intors prima. Marius Moga a fost putin mai greu de convins, insa la finalul melodiei s-a intors fiind impresionat de vocea ei formidabila. Dupa un scurt duet, Ingrid a ales sa mearga mai departe cu Andra. 

Isi spune povestea trista prin muzica, iar emotia din voce ajunge in inimile tuturor. Larisa Shahzada a cantat in prima editie, sezonul 2 Vocea Romaniei Junior, melodia "Unconditionally", iar vocea ei incredibila si sensibila a ajuns direct in sufletul celor 3 antrenori. Dupa multe dezbateri, Larisa a ales sa mearga in echipa lui Marius Moga. "Simt ca e ceva din tine care vrea sa iasa afara prin muzica.", a zis compozitorul. 

O prezenta boema pe scena Vocea Romaniei Junior, Daria Selaje. Micuta de 7 ani a interpretat piesa "Somewhere over the Rainbow" si a fermecat-o pe INNA, care i-a dat cateva emotii Dariei si a apasat butonul in ultimele secunde ale melodiei, insa in momentul in care a vazut-o a fost cucerita de frumusetea ei angelica si inocenta din voce. 

Micutul de 9 ani, Andy Nicholas Neagu a facut show pe scena cu o atitudine rock! Concurentul a cantat melodia "Come with me now" si i-a fascinat pe antrenori cu vocea lui speciala. INNA a intors din nou scaunul pentru a-l cunoaste si a fost fermecata de carisma si atitudinea sa demna de un rockstar. 

Stefania Alexa, i-a surprins pe antrenori cu interpretarea piesei "Oops..I Did it Again". Vocea ei puternica a rasunat in intreaga sala, iar Moga s-a intors primul. La sfarsitul melodiei Andra nu a mai ezitat si s-a intors si ea, fiind cucerita de timbrul vocal special al Stefaniei. Cei doi s-au luptat pentru ea, insa inima ei s-a dus catre Andra:"Ai ureche muzicala foarte buna, canti foarte bine, esti perfecta pentru echipa mea." 

Ultimul concurent al serii, Andrei Serban are 12 ani si iubeste muzica. Vinerea aceasta a urcat pe scena increzator si i-a incantat pe antrenori cu interpretarea in limba engleza a piesei "Great balls of fire" si cu talentul sau de a canta la pian. Vocea lui a impresionat-o pe INNA, care nu a ezitat sa-si intoarca scaunul pentru el. Cantareata a spus:"Eu de mult mi-am dorit sa cunosc un compozitor la fel de talentat ca si Marius." 

Vezi momentele concurentilor care au trecut mai departe aici. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies