• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 19 august 2015: Tigrii au nevoie de o plimbare, Caii sunt preocupati de situatia materiala

Horoscop chinezesc zilnic 19 august 2015: Tigrii au nevoie de o plimbare, Caii sunt preocupati de situatia materiala

Horoscop chinezesc zilnic 19 august 2015: Tigrii au nevoie de o plimbare, Caii sunt preocupati de situatia materiala

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 19 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON 

Vei face lucrurile pe rand, cu organizare si entuziasm. In dragoste, ai fi mult mai incantat daca ai fi mai putin sensibil.

SARPE 

Vei fi extrem de solicitat in zilele urmatoare si exista riscul de a intalni mai multi oameni decat de obicei. Vei fi afectat de sentimentele pe care le au ceilalti fata de tine.

CAL

Vei fi deosebit de preocupat de situatia ta materiala. Este o zi potrivita pentru a te ocupa de detaliile unei afaceri care te intereseaza. 

CAPRA

Vei fi mai aproape de ceilalti si vei acorda o atentie mai mare relatiilor personale. Fa-ti timp pentru a stabili etapele urmatoare intr-un nou proiect. 

MAIMUTA

Indiferent daca esti celibatar sau in cuplu, vei fi in mare forma si nu vei lasa sa treaca pe langa tine nici cea mai mica bucurie.

COCOS

Te vei simti in largul tau daca vei face o activitate care necesita imaginatie. Incearca sa schimbi, fara a te lamenta, situatiile care nu-ti convin.

CAINE

Vei termina unele sarcini pe care le-ai tot amanat. Pe plan afectiv, vei fi linistit si prietenii tai la fel, deci totul ar trebui sa mearga foarte bine.

MISTRET

Iti plac lucrurile concrete, asa ca nu prea vei avea rabdare cu persoanele visatoare. Dar nu uita ca si tu ai o asemenea dispozitie uneori. Pe de alta parte, ai putea fi placut surprins de atitudinea unui apropiat.

SOBOLAN

Astazi vei fi foarte concentrat. In relatiile sociale, vei fi sincer si nu vei dori sa creezi aparenta ca totul e in regula daca nu e cazul.

BOU

Vei fi capabil sa iei o decizie importanta. Financiar, va trebui sa nu abdici de la disciplina. Nu vorbi prea mult despre propriile proiecte.

TIGRU 

Vei oscila intre dorinta de singuratate si aceea de a fi inconjurat de cei dragi. Fa-ti timp sa te reculegi. O plimbare iti va fi benefica.

IEPURE 

Iti va face placere un schimb de idei. La serviciu, s-ar putea sa ti se impuna multe. Comunica acest inconvenient sefilor.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni