Alex Velea, mărturisiri despre Antonia și despre copii! Ce planuri au de Paște

La Vorbește lumea, Alex Velea a venit să cânte, să povestească despre cele mai noi proiecte muzicale și a vorbit deschis și despre...proiectele familiale.

Gallery

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și au împreună doi copii, Dominic și Akim, de 8 și 6 ani, care le seamănă perfect. 

La Vorbește lumea, Alex a povestit:

Antonia e foarte bine în general și acum e plecată într-un camp de creație pentru că și ea lucrează la un nou material; zilele trecute am fost și eu acolo la treabă, ca songwriter și ca bărbat , evident.
Copiii așteaptă vacanța, îți dai seama, sunt năzdrăvani, exact cum trebuie să fie copiii. (...) De Paște o să stăm cu familia. Vin părinții la mine. Mi-ar plăcea să merg să iau Lumină, doar că atunci când merg lumea începe cu poze și nu mai ești în punctul acela evlavios în care ai vrea să fii măcar atunci.
În vacanță suntem paznici, ce să facem, stăm și avem grijă de ei să nu facă prostii mai mari. Când mergem undeva unde e cald, stau în apă toata ziua.

Antonia are o fiică, pe Maya, din mariajul cu omul de afaceri italian, Vincenzo Castellano. Autoritățile au decis ca fata să locuiască alături de tată, în Italia, însă, vacanțele le petrece alături de mama sa, în România. Cu cât crește mai mult, cu atât ea seamănă cu mama sa și e de o frumusețe răpitoare. Alex Velea spune că are o relație foarte bună cu Maya și nu face diferențe între copiii săi și fiica vitregă.

FOTO: CAPTURĂ TV/ INSTAGRAM ALEX VELEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni