• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 8 august 2015: Veste importanta pentru DRAGONI. Ce se intampla cu IEPURII

Horoscop chinezesc zilnic 8 august 2015: Veste importanta pentru DRAGONI. Ce se intampla cu IEPURII

Horoscop chinezesc zilnic 8 august 2015: Veste importanta pentru DRAGONI. Ce se intampla cu IEPURII

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 10 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Vei fi activ astazi. Oamenii din jur vor dori sa-ti auda opiniile. In privinta banilor, vei sti exact care iti este interesul intr-o anumita circumstanta.

 

SARPE
Activitatile acestei zile iti impun o concentrare pe care s-ar putea sa-ti fie greu s-o mentii. Rezolva treburile pe rand si vei reusi. 

 

CAL
Vei avea tendinta de a-ti cauta fericirea mai departe decat trebuie. O vei gasi acolo unde sunt prietenii, familia si oamenii pe care-i iubesti.

 

CAPRA
Daca ai timp, ai putea face un tur al magazinelor, pentru ca vei dori sa te delectezi cu lucruri frumoase. 

 

MAIMUTA
Va trebui sa muncesti mult daca vrei sa-ti atingi scopul. In relatiile sociale, ti-ai dori sa fii admirat, insa un prieten va da dovada de un spirit critic exagerat.

 

COCOS
Un amic iti va face sugestii interesante legate de un subiect care te pasioneaza si astfel ai putea incepe o colaborare fructuoasa.


CAINE
In relatiile cu ceilalti, vei avea tendinta de a fi cam impulsiv, dar asta ii va face sa zambeasca. Tocmai incepi o perioada scurta de activitati intense.

 

MISTRET
Vei fi inabordabil astazi si vei putea indrepta unele erori pe care altii le-au omis. In dragoste, va fi prea multa liniste.

 

SOBOLAN
Daca esti celibatar, iti vei lasa comorile imaginatiei sa iasa la suprafata pentru a impresiona. La serviciu, climatul este propice pentru stabilirea detaliilor unui nou proiect.

 

BOU
Vei alege actiunea astazi. Rationamentul tau iti va permite sa stabilesti justa valoare a unor procedee. Spre sfarsitul zilei, starea de spirit ti se va schimba si vei deveni mai visator.

 

TIGRU
Vei sti sa reactionezi in cel mai bun mod in circumstante exceptionale. Relatiile sentimentale nu pun probleme. Fii precaut in privinta cheltuielilor.

 

IEPURE
Daca te gandesti la unele proiecte, acum ar fi momentul sa iei in considerare si aspectele practice ale acestora. Cineva iti va da un sfat interesant si folositor.

Sursa: 
Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni