• PRO TV
  • Anca Pandrea, declaratie-soc, despre Iurie Darie: "Daca Iura pleaca, eu nu-l las, plec cu el". VIDEO

Anca Pandrea, declaratie-soc, despre Iurie Darie: "Daca Iura pleaca, eu nu-l las, plec cu el". VIDEO

Anca Pandrea, <span style="color: rgb(255,0,0)">declaratie-soc, despre Iurie Darie:</span> "Daca Iura pleaca, eu nu-l las, plec cu el". VIDEO

Actrita ne aduce vesti despre sotul ei, actorul Iurie Darie, care a ajuns sambata in stare grava la spital. In acest moment, respira fara ajutorul aparatelor si se simte putin mai bine.

Pe de alta parte, Anca Pandrea spune ca nu-l va lasa singur pe Iurie Darie: "Daca se intampla ceva cu el, ii voi fi alaturi, oriunde ne duc stelele".

In plus, aceasta a marturisit ca vrea sa lase totul in ordine si a pomenit chiar ca si-a pregatit testamentul. Totusi, a lasat sa se inteleaga ca ceea ce isi doreste de fapt este sa fie alaturi de Iurie Darie aici, pe pamant.

Actorul a ajuns, sambata, in stare grava la spital. Potrivit medicilor, el a suferit o complicatie postoperatorie, acumuland in continuare lichid la creier.

Starea de sanatate a lui Iurie Darie este foarte grava, actorul nu a raspuns la stimuli, este in coma indusa, insa nu mai este ventilat mecanic.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni