• PRO TV
  • Corina si Edy au deschis seara "Dansez pentru tine" cu un musical spectaculos! Vezi AICI dansul!

Corina si Edy au deschis seara "Dansez pentru tine" cu un musical spectaculos! Vezi AICI dansul!

Corina si Edy au deschis seara "Dansez pentru tine" cu un musical spectaculos! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi AICI dansul! </span>

Corina Bud si Eduard Vasile au intrat in ringul "Dansez pentru tine" plini de entuziasm si foarte increzatori in fortele proprii. Edi, in special, a fost costumat extraordinar de bine, daca Stefan Banica nu s-ar fi indreptat cu microfonul spre el cu siguranta ca nimeni nu-l recunostea.

Astfel, ei au deschis seara cu musical inspirat din "Alice in Tara Minunilor", un dans spectaculos, ce timp de patru minute a creat atmosfera din film.

Wilmak a fost primul care a notat dansul si le-a dat nota 9. Beatrice Rancea a spus: "Corina cred ca puteai dansa mai mult", dupa care le-a acordat tot nota 9. Pe de alta parte, Cornel Patrichi a tinut sa-l felicite pe Edy spunand: "Vreau sa te felicit pt ca la primul sincron ai fost la fel de bun ca cei patru dansatori" si l-a notat cu 9,5, fiind si cea mai mare nota de pana atunci. Emilia Popescu a notat musicalul Corinei si al lui Edy tot cu 9.

Din nefericire, Mihai Petre a notat in tacere deoarece, in aceasta editie, el a fost desemnat sa dea nota secreta. Vezi dansul mai jos!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni