Echipele antrenorilor sunt complete, incep confruntarile la Vocea Romaniei Junior!

Echipele antrenorilor sunt complete, incep confruntarile la Vocea Romaniei Junior!

Emotiile au fost uriase in ultima runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei Junior! Cei trei antrenori au mai avut doar cate doua locuri echipa si au reusit sa le completeze cu vocile fabuloase ale unor copii extrem de carismatici, dezinvolti si hotarati sa cucereasca o tara intreaga. 

Andra, Moga si INNA au luptat cu toate armele pentru cele mai bune voci din primul sezon al show-ului, au avut reactii uimitoare si strategii inedite, juniorii au facut tot posibilul sa intoarca scaunele antrenorilor, iar Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor au adus distractia din culise direct in casele telespectatorilor.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Vocea Romaniei Junior a fost lider de audienta si a inregistrat 9.0 puncte de rating si 19.5% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8.6 puncte de rating si 18.7% share.

In minutul de maxima audienta de la 20:51, peste 2 milioane de romani la nivel national au fost cu ochii pe show-ul in care noua generatie da tonul unei super competitii.

Ultimele sase locuri din cele trei echipe au fost ocupate de voci extraordinare

Giulia Tabara a castigat mai multe concursuri de muzica, iar duminica seara a venit la Vocea Romaniei Junior pentru a impresiona si a intoarce trei scaune. Micuta de numai 9 ani a cantat piesa If I Aint't Got You, iar Andra si Moga nu au ezitat sa inceapa lupta pentru ea, insa Giulia a venit hotarata de acasa, a ales sa mearga in echipa Andra si nimic nu i-a putut schimba parerea. ”Telepatie, conexiune! Vai, ce frumoasa esti! Multumesc frumos!”, i-a spus Andra.

Voicu Dumitras s-a inscris in competitie emotionat, dar increzator in calitatile lui vocale si a dat totul pe scena. Concurentul a interpretat piesa Hurt, iar INNA si-a intors imediat scaunul, fiind cucerita de vocea sensibila a lui Voicu si i-a spus: ”M-ai facut sa tremur, nici macar cuvinte nu mai am, asa de mult m-ai impresionat. Cred ca o sa facem o treaba minunata.”.

Cu toate ca a mai aparut in fata publicului, a fost aplaudata si apreciata, pentru Jennifer Dumitrascu experienta Vocea Romaniei Junior este unica. Concurenta a cantat duminica piesa Nobody’s perfect, iar vocea ei puternica i-a cucerit pe INNA si Moga. Cei doi antrenori si-au intors scaunele pentru ea si au inceput sa se laude unul pe celalalt. ”Ma bucur ca ai venit la Vocea Romaniei Junior. Asa tignal... Mi-a placut foarte tare!”, a spus Moga, in echipa caruia a mers Jennifer.

Teodor Danci a interpretat in ultima runda de auditii pe nevazute melodia Chains, iar timbrul lui vocal perfect le-a convins pe Andra si INNA sa se intoarca pentru el. ”Eu cred ca te pot invata foarte multe. Cred ca esti exact pe stilul meu. Cred ca eu te pot ajuta. Asa ca, vino in echipa mea!”, i-a spus Andra. Pentru Teodor a fost foarte greu sa aleaga, insa a decis sa mearga mai departe in echipa Andra.

Diana Movila a cantat piesa What a difference a day makes, iar vocea ei sensibila si interpretarea originala i-au cucerit pe Marius Moga si INNA, care s-au intors in ultimul moment. Cei doi antrenori nu au fost nevoiti sa lupte pentru Diana, deoarece ea stia inca de la inceput ca isi doreste sa ajunga in echipa Moga. ”Ai cantat foarte frumos si ai un simt al muzicii de care ne-am dat seama toti trei.”, i-a spus Marius la final si a mers pe scena pentru a o imbratisa.

Ultima concurenta care a reusit sa impresioneze antrenorii a fost Andreea Salavastru, care a cantat piesa That man. Energia si timbrul ei vocal special au convins-o pe INNA sa se intoarca pentru a o lua in echipa ei. ”imi place foarte tare vocea ta, de aceea m-am intors. Esti deja un star. Bine ai venit in echipa mea!”, i-a spus INNA.

Auditiile pe nevazute s-au incheiat, iar antrenorii au cate noua voci extraordinare in echipele lor, cu care merg in etapa urmatoare a competitiei, cea mai dificila si plina de emotii, confruntarile. 

Duminica aceasta, de la 20:30, suspansul va creste, iar Andra, Moga si INNA vor fi nevoiti sa renunte la concurenti foarte buni si sa-si pastreze in echipe doar vocile cu care vor merge mai departe catre marele trofeu Vocea Romaniei Junior si premiul in valoare de 50.000 de euro!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni