• PRO TV
  • Cu Bentley-ul la fast food! Vezi AICI imagini in exclusivitate cu noul iubit al Monicai Gabor! VIDEO

Cu Bentley-ul la fast food! Vezi AICI imagini in exclusivitate cu noul iubit al Monicai Gabor! VIDEO

Cu Bentley-ul la fast food! Vezi AICI imagini in <span style="color: rgb(255, 0, 0);">exclusivitate cu noul iubit al Monicai Gabor! <span style="color: rgb(0, 0, 0);">VIDEO</span></span>

Pe 6 iulie, Catalin Maruta a prezintat imagini in exclusivitate din Los Angeles cu noul ei iubit, un chinez foarte bogat care pare a fi insurat, cel putin dupa verigheta de pe deget.

De sase luni Monica Gabor traieste un vis urat in Romania, dar tot de sase luni fosta doamna Columbeanu are parte de un vis amrican alaturi de un iubit mult mai tanar, si mult mai bogat decat Irinel Columbeanu.

Se pare ca cei doi s-au cunoscut anul trecut la o piscina si de atunci Monica merge cat poate de des in America, mai exact in Los Angeles unde se intalneste cu noul ei iubit.

Chinezul este fiul unui magnat al petrolului, iar acestia locuiesc intr-un cartier rezidetial unde un apartament porneste de la minimum doua milioane de dolari si poate ajunge pana la 10 milioane.

Ea pe parcursul filmarilor pare foarte fericita si mai ales extrem de indragostita de noua ei cucerire, fata de el care nu pare atat de atasat de Monica.

Urmareste filmuletele mai jos si trage singur concluziile.




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni