• Advertoriale
  • (P) Potolește-ți setea de distracție cu Vocea României, din fotoliul de acasă!

(P) Potolește-ți setea de distracție cu Vocea României, din fotoliul de acasă!

(P) Potolește-ți setea de distracție cu Vocea României, din fotoliul de acasă!

Etapa Confruntărilor din sezonul 11 a ajuns la final, iar acum doar timpul va dovedi dacă antrenorii au mizat pe cei mai inspirați dintre concurenții lor. Ce poți să faci tu? Așază-te confortabil în fotoliul de acasă și potolește-ți setea de distracție cu un show total marca Vocea României!

Vineri seara, antrenorii de la Vocea României și-au ales ultimii concurenți din etapa Confruntărilor. Cei mai buni, cei mai inspirați, cei mai pregătiți pentru show-ul total din finală. Au ales bine? Poate nici antrenorii nu știu asta acum, dar într-o asemenea competiție trebuie să-ți asumi riscuri și să mizezi pe cine crezi că va face față mai ușor presiunii.

Duelurile muzicale ne-au arătat tuturor dorința fiecărui concurent de a fi cel mai bun pe scena de la Vocea României. Pentru asta, toți sunt niște câștigători. Și toți merită aplauze, dar și ceva care să-i răcorească și să-i recompenseze pe măsura efortului depus.

Pe toata durata sezonnului 11 Vocea României, antrenorii și concurenții își potolesc setea și hrănesc performanța cu băuturile răcoritoare GIUSTO. Le știi, le-ai încercat, te-au răcorit, ai dus vorba mai departe - cum e firesc atunci când îți place ceva.

Rămâi în continuare la Vocea României, desfă un Giusto, fă-te comod și savurează show-ul care îți confirmă, de fiecare dată, că lumea e un loc frumos!

 Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri