• Advertoriale
  • #BackToWork: Ce opțiuni ai pentru masa de prânz?

#BackToWork: Ce opțiuni ai pentru masa de prânz?

#BackToWork: Ce opțiuni ai pentru masa de prânz?

Odată cu reluarea activității la birou, nu este doar rutina zilnică care se reîntoarce la normal, ci și bucuria sau oportunitatea de a redescoperi plăcerea socializării în timpul mesei de prânz. La un prânz a redevenit una dintre ocaziile favorite pentru reconectare sau întâlniri. Pentru a discuta, pentru a împărtăși experiențe, pentru a construi relații mai puternice în echipă. Iar....”Unde mâncăm astăzi’, una dintre întrebările zilei.

Gallery

​Păstrându-și angajamentul de a transforma bucătăria și ospitalitatea românească într-o experiență autentică și inovatoare, în fiecare lună, restaurantele din Grupul City Grill surprind clienții cu un meniu de prânz nou, adaptat specificului și clientelei fiecărui brand. Această abordare adaugă un plus de prospețime și diversitate, plasând restaurantele Grupului în topul

destinațiilor pentru masa de prânz. Meniul de prânz la 34,9 lei cuprinde 2 feluri de mâncare, clienții având posibilitatea de a alege dintr-un total de 3-4 variante, astfel încât să-și personalizeze experiența culinară. 

Astfel, meniul de prânz disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 11-17 în toate restaurantele din Grupul City Grill, respectiv Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Caru’ Cu Bere, Buongiorno Italian, City Grill propune o gamă bogată de preparate, în funcție de specificul restaurantului, de la supe, antipasti și paste, la pizza, fripturi, burgeri, dar și preparate din fructe de mare ori specifice gastronomiei tradiționale.

De exemplu, în restaurantele Buongiorno Italian în luna octombrie, clienții au putut alege pentru felul I între supă cremă de conopidă, borș de cocoș, ciorbă de perișoare sau cartof cu macrou marinat. Pentru felul II, opțiunile au fost cod pane cu cartofi wedges, șnițel de vițel de lapte și piure cu trufe, pizza sau burger cu giros de pui servit cu chips de cartofi. De asemenea, au și câteva opțiuni delicioase la desert. Orice combinație de 2 preparate din categoriile de mai sus costă 34,9 lei. 

De fapt, încă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la bază ideea de a oferi clienților un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masă, de a crea un loc de relaxare necesar în pauza de masă, cu familia sau cu prietenii.

Așadar, nu subestimați puterea acestei simple tradiții de birou. Masa de prânz cu colegii ori partenerii de business este mai mult decât o simplă opțiune pentru a-ți satisface foamea - vine la pachet cu numeroase beneficii care nu doar consolidează relațiile în cadrul echipei, ci contribuie la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui membru. Plus că, în agitația cotidiană a vieții de birou, masa de prânz cu colegii poate fi un boost de energie și o oază de relaxare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri