• PRO TV
  • Carmen Iohannis, definiția eleganței și a rafinamentului. Pentru ce ținută a optat Prima Doamnă a României la întâlnirea cu Jill Biden de la Casa Albă: „Eleganță, pedanță, modestie, rafinament”

Carmen Iohannis, definiția eleganței și a rafinamentului. Pentru ce ținută a optat Prima Doamnă a României la întâlnirea cu Jill Biden de la Casa Albă: „Eleganță, pedanță, modestie, rafinament”

Carmen Iohannis, definiția eleganței și a rafinamentului. Pentru ce ținută a optat Prima Doamnă a României la întâlnirea cu Jill Biden de la Casa Albă: „Eleganță, pedanță, modestie, rafinament”

Carmen Iohannis a stârnit val de reacții în mediul online, după ce a publicat o serie de fotografii de la Casa Albă, după întâlnirea cu Jill Biden. Prima Doamnă a României este un exemplu demn de urmat!

Gallery

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden

În aceste zile, Președintele României, Klaus Iohannis, și Prima Doamnă se află la Washington, într-o vizită oficială.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost felicitați pentru ținutele pe care le-au purtat în aceste zile, în timpul vizitei în Statele Unite.

La întâlnirea cu Jill Biden, Prima Doamnă a României a optat pentru un costum în nuanța roz pudrat la care a asortat o pereche de pantofi stiletto, cu tocul nu foarte înalt.

La capitolul bijuterii, Carmen Iohannis a preferat minimalismul, alegând să poarte un colier și un inel. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Ținuta Primei Doamne a României a fost apreciată și de internauți: „Eleganță, pedanță, modestie, rafinament = Dna Iohanis! Restul sunt răutăți!”, a scris un internaut, la fotografiile în care Carmen Iohannis apare alături de Jill Biden.

Citește și: 

Jill Biden, mesaj pentru Prima Doamnă a României

Prima Doamnă a Statelor Unite a ținut să îi mulțumească public lui Carmen Iohannis pentru vizita de la Casa Albă.

„Carmen, a fost minunat să te primesc la Casa Albă, după ce m-ai primit cu bunăvoință în România acum doi ani. Nu voi uita niciodată cum tu și poporul român v-ați deschis brațele pentru refugiații care fugeau din Ucraina. A fost, și încă este, cu adevărat inspirațional”, se arată în mesajul Primei Doamne a SUA.

La rândul ei, Prima Doamnă a României i-a transmis un mesaj lui Jill Biden, pe rețelele de socializare.

”O bucurie să mă reîntâlnesc cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden, la Casa Albă”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook.

Citește și:

​Sursă foto: Facebook​

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni