• PRO TV
  • VIDEO|Roxana Dobre l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Salam. Ce surpriză spectaculoasă i-a pregătit. A cheltuit o avere ca să își surprindă soțul

VIDEO|Roxana Dobre l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Salam. Ce surpriză spectaculoasă i-a pregătit. A cheltuit o avere ca să își surprindă soțul

VIDEO|Roxana Dobre l-a lăsat cu gura căscată pe Florin Salam. Ce surpriză spectaculoasă i-a pregătit. A cheltuit o avere ca să își surprindă soțul

Florin Salam a primit un cadou spectaculos din partea partenerei lui de viață. Roxana Dobre și-a lăsat soțul cu gura căscată!

Gallery

Roxana Dobre, surpriză de proporții pentru soțul ei, Florin Salam

Florin Salam și-a sărbătorit ziua onomastică de Florii, zi pe care a sărbătorit-o în sânul familiei. Roxana Dobre și-ar fi dorit să îi dea cadoul soțului ei atunci, însă a întârziat.

După câteva săptămâni de așteptare, Roxana Dobre i-a făcut o surpriză ca la carte soțului ei și i-a dăruit bolidul pe care îl comandase pentru ziua lui onomastică. Artistul se afla la un eveniment, chemat afară, acesta a fost surprins de cadoul care îl aștepta.

Soția lui a  apărut în fața restaurantului cu bolidul pentru care a scos din buzunar o avere. O astfel de mașină nu se găsește la orice colț de stradă, drept dovadă cadoul a întârziat câteva săptămâni.

Citește și:

„Bărbatul meu, la mulți ani cu întârziere! Trebuia să vină de Florii, dar a venit acum. A întârziat, dar a venit!”, a spus Roxana Dobre.

La rândul lui, Florin Salam i-a dăruit soției sale, cu ceva timp în urmă, o mașină în valoare de 200.000 de euro.

”Deci soțul meu mi-a pregătit o surpriză și tot mă zăpăcea de câteva zile încoace cu surpriza asta. Trebuia inițial să vină de 8 martie și a ajuns astăzi și sunt super fericită. Și e cadoul visurilor mele și îi mulțumesc din tot sufletul meu și îl iubesc super tare. Sunt super fericită și este cadoul pe care mi l-am dorit. Te iubesc!”, a spus Roxana Dobre.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni