• PRO TV
  • Mesajul transmis de Florin Salam, cu doar câteva ore înainte de înmormântarea lui Costel Corduneanu. De ce nu va putea artistul să îl conducă pe ultimul drum

Mesajul transmis de Florin Salam, cu doar câteva ore înainte de înmormântarea lui Costel Corduneanu. De ce nu va putea artistul să îl conducă pe ultimul drum

Mesajul transmis de Florin Salam, cu doar câteva ore înainte de înmormântarea lui Costel Corduneanu. De ce nu va putea artistul să îl conducă pe ultimul drum

Florin Salam, bun prieten cu clanul Corduneanu, a transmis un mesaj public, explicând motivul pentru care nu va putea să participe la înmormântarea acestuia.

Gallery

Florin Salam se numără printre numele grele ale României care nu și-au anunțat prezența la înmormântarea lui Costel Corduneanu, care va avea loc astăzi, 19 aprilie, la Iași.

Florin Salam nu îl va conduce pe Costel Corduneanu pe ultimul drum

Costel Corduneanu urmează să fie îngropat peste doar câteva ore, la Iași, după ce a murit în urma unor probleme cardiace. Multe persoane publice vor fi prezente la slujbă, însă Florin Salam nu se numără printre ele, deși a fost apropiat de el și de familia lui.

Încă de la începutul anului, Florin Salam a avut parte de ghinioane peste ghinioane. Celebrul manelist a fost acuzat de violență fizică și de neprezentarea la evenimentele pentru care a fost plătit.

Prin urmare, pentru a elimina orice speculație, Florin Salam a spus motivul real pentru care nu poate fi alături de familia îndurerată a interlopului.

Citește și:

„Multă lume de acolo, de la înmormântare, sunt persoane care dau sfaturi, care vorbesc în dezavantajul meu. Eu respect, nu am teamă de nimeni. Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu voi putea nici mâine să ajung, pentru că am nunți, câte trei, patru nunți pe zi. Eu sm probleme cu oamenii care au semnat. Nu am cum să mai încurc nicio nuntă și nici nu îmi doresc să mai supăr pe cineva și să am probleme”, a transmis Florin Salam, pe rețelele de socializare.

Cei mai mari lideri interlopi i-au adus un ultim omagiu lui Costel Corduneanu

Moartea lui Costel Corduneanu a făcut ca orașul Iași să fie cel mai fierbinte punct al țării, în această săptămână. Unii dintre cei mai mari interlopi ai țării au venit să îi aducă un ultim omagiu acestuia și, conform Gândul, ar fi ocupat, aproximativ în totalitate, toate camerele de hotel și pensiunile din zonă.

Citește și:

​În prima zi de priveghi, și-ar fi făcut apariția doar grupurile de interlopi din zona Moldovei, iar, printre artiștii care au cântat, se numără: Costel Biju, Măru din Berceni, Narcis de la Bărbulești,  Tzancă Uraganu și Cristi Nucă. Florin Șpac și Marian Sîrbu au venit și ei la priveghi, fiind în strânsă legătură cu clanul Corduneanu.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni