• PRO TV
  • Interlopul Costel Corduneanu este înmormântat azi. Cortegiul funerar va fi urmărit de zeci de polițiști

Interlopul Costel Corduneanu este înmormântat azi. Cortegiul funerar va fi urmărit de zeci de polițiști

Interlopul Costel Corduneanu este înmormântat azi. Cortegiul funerar va fi urmărit de zeci de polițiști

Interlopul Costel Corduneanu, liderul clanului cu același nume, va fi înmormântat astăzi. Cortegiul funerar care se îndreaptă spre cimitirul Eternitatea din Iași va fi atent supravegheat de polițiști.

Gallery

​Cu o zi înainte, soția lui Costel Corduneanu a oferit detalii despre înmormântare, într-un mesaj scrie pe pagina de socializare: 

„Cu sufletul sfâșiat de durere,mâine va fi ziua în care ne vom despărți de eroul nostru. Cine dorește să-i fie alături pe ultimul drum spre veșnicie o va putea face începând cu ora 12.30,cand vom pleca de "La Castel" în cortegiu până la Cimitirul "Eternitatea", unde la ora 14.00 va avea loc oficierea Slujbei de Înmormântare. Va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!
Ne vom revedea curând
Când și ceasul meu va fi
Și de-acolo niciodată
Nu ne vom mai despărți!"
Soția ta, Grațiela. 
De la primele ore ale dimineții, în cimitirul „Eternitatea” s-au amenajat coroane de flori pe marginea drumului. 

​A fost realizată deja și crucea din marmură pentru fostul interlop. Locul de veci al lui Costel Corduneanu nu a fost ales întâmplător. Acesta își va dormi somnul de veci în același cimitir unde sunt înmormântate alte personalități marcante din țara noastră, precum Ion Creangă și Mihail Kogălniceanu.

Potrivit presei locale, familia lui Corduneanu ar fi propus să ajungă la Eternitatea pe Sărărie, însă autoritățile suspectează că vor alege varianta bulevardul Carol – Independenței – Târgu Cucu – Eternitatea. 

Autoritățile din Iași se așteaptă la un cortegiu funerar foarte mare, având în vedere mulțimea de oameni care a asistat la priveghiul interlopului, în ultimele trei zile. 

​Cortegiul funerar va fi alcătuit din câteva zeci de maşini, de aceea traficul va fi cu siguranţă îngreunat. Mai mulți polițiști vor supraveghea zona cimitirului, dar și străzile pe unde va trece mașina cu sicriul lui Corduneanu. Cel mai probabil rudele și apropiații se vor opri în dreptul casei unde a copilărit fostul sportiv, alături de fraţii săi. Mai apoi, cei prezenţi se vor îndrepta către cimitir.

Sursă foto: captură video AVM News, WOW Iași 

vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni