• PRO TV
  • Ce părere are mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur! O româncă a dezvăluit de ce nu se căsătoresc

Ce părere are mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur! O româncă a dezvăluit de ce nu se căsătoresc

Ce părere are mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur! O româncă a dezvăluit de ce nu se căsătoresc

Fără doar și poate, Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, însă în urmă cu aproximativ 10 ani a decis să părăsească lumea televiziunii din România.

Gallery

​Celebra româncă s-a stabilit în India, iar încă de atunci au apărut informații potrivit căreia ea ar fi iubita lui Salman Khan. După ce a încercat să țină ascunsă relația pentru o perioadă mai lungă de timp, s-a aflat, până la urmă, că zvonurile erau adevărate: românca și celebrul actor indian formează un cuplu.

La un moment dat, pe când era în direct la PRO TV, prin video, la emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de Iulia Vântur în casă se afla și Salman Khan, semn că nu se mai ascund deloc de ochii lumii.

Acum, în mediul online a apărut declarația unei românce stabilită în India, care a vorbit despre nunta dintre Iulia Vântur și Salman Khan.

„Sunt adulți! Când vor decide că este momentul potrivit, atunci vor ajunge și la căsătorie. Personal, nu cred că acea hârtie este importantă. Relația lor durează de 12 ani, de 10 ani locuiesc împreună în apartamentul lui din Mumbai. Nu cred că acea foaie contribuie cu ceva la o relație, la o iubire, la o înțelegere, la comunicare, respect”, a spus Simona Kumar pe rețelele de socializare.

Aceasta a mers chiar mai departe și a oferit și unele informații despre relația pe care o are Iulia Vântur cu familia lui Salman Khan.

„Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte apreciată în familia lui.

Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”, a mai afirmat românca.

foto: captură PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni