• PRO TV
  • Iulia Vântur a petrecut Paștele în România. Unde era Salman Khan în timp ce vedeta se afla alături de familia ei

Iulia Vântur a petrecut Paștele în România. Unde era Salman Khan în timp ce vedeta se afla alături de familia ei

Iulia Vântur a petrecut Paștele în România. Unde era Salman Khan în timp ce vedeta se afla alături de familia ei

Iulia Vântur a petrecut Paștele în România. Vedeta a fost alături de părinții ei, dar și de prietenii apropiați. Salman Khan nu a fost alături de românca noastră și de familia acesteia.

Gallery

În urmă cu 10 ani, Iulia Vântur a plecat din România și s-a stabilit în India. A renunțat la cariera din televiziune pe care o avea și a devenit cântăreață la Bollywood. Acolo l-a cunoscut și pe Salman Khan, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba de viața personală, acesta fiind și motivul pentru care apar rar împreună.

Citește și:

Iulia Vântur a petrecut Paștele la Iași

Iulia Vântur are un program foarte încărcat, se împarte între India și Emiratele Arabe Unite, însă de Paște, ea a revenit în România, la familia ei din Iași.

Vedeta s-a bucurat din plin de timpul petrecut alături de părinții și prietenii ei. Bineînțeles că s-a bucurat și de preparatele tradiționale românești.

Salman Khan nu a fost alături de partenera sa la masa de Paști, în urmă cu două săptămâni el se afla în Dubai, probabil că acolo e și acum.

Citește și:

„Paștele e cu adevărat special… acasă, împreună cu părinți și prietenii din copilărie, cu lumina primită de la biserica, cu mâncare tradițională românească pe masă și miros de iarbă verde ❤️ Fericită că am reușit să ajung și anul această acasă, de Paște ?? Să aveți un Paște binecuvântat, cu lumina, bucurie și dragoste în suflete”, a scris Iulia Vântur pe Instagram, acolo unde a și postat un clip video cu ea, părinții ei și cei dragi.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni