• PRO TV
  • Iulia Vântur a fost cerută în căsătorie, dar nu de Salman Khan. Cine este bărbatul cucerit de româncă: „Te căsătorești cu mine?”

Iulia Vântur a fost cerută în căsătorie, dar nu de Salman Khan. Cine este bărbatul cucerit de româncă: „Te căsătorești cu mine?”

Iulia Vântur a fost cerută în căsătorie, dar nu de Salman Khan. Cine este bărbatul cucerit de româncă: „Te căsătorești cu mine?”

Iulia Vântur este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase românce, iar, de când s-a mutat în India, carisma ei a atras atenția și bărbaților de peste hotare.

Gallery

Prin urmare, nu este de mirare faptul că Iulia Vântur a fost cerută de soție de către un străin, chiar pe contul ei de Instagram. 

Iulia Vântur, cerută în căsătorie pe rețelele de socializare

În mediul online, Iulia Vântur este extrem de activă, dar continuă să fie la fel de discretă pe cât și-a obișnuit fanii. Artista, în permanență, legătura cu cei care o urmăresc și primește, de fiecare dată, numeroase complimente.

Așa se face că, de curând, la una dintre postările sale, un bărbat și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Bărbatul, care se declară extrem de îndrăgostit de română, nu a mai ținut cont că toată lumea îl va vedea și și-a exprimat public sentimentele, cerând-o de soție.

„Tu ești rugăciunea mea împlinită, dorința împlinită și visul îndeplinit. Te căsătorești cu mine?”, i-a transmis acesta, în secțiunea de comentarii a uneia dintre postările pe care ea le-a făcut.

Iulia Vântur se înțelege de minune cu familia lui Salman Khan

Chiar dacă face parte dintr-o cultură total diferită, Iulia Vântur a intrat la inimile apropiaților lui Salman Khan și a fost primită cu brațele deschise de către părinții actorului Indian. Aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa lor și, în ciuda tuturor zvonurilor, se declară iubită din toate punctele de vedere.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a «adoptat» și pentru care sunt foarte recunoscătoare, care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile”, a spus aceasta. Conform Viva.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni