• PRO TV
  • Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?! Gestul făcut de starul de la Bollywood a șocat pe toată lumea

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?! Gestul făcut de starul de la Bollywood a șocat pe toată lumea

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?! Gestul făcut de starul de la Bollywood a șocat pe toată lumea

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai bine de un deceniu, însă, în ultima perioadă, au început să apară zvonuri despre faptul că cei doi și-ar fi spus adio.

Gallery

Cei care îi îndrăgesc au ajuns la această concluzie după ce, în urmă cu ceva timp, starul de la Bollywood nici nu și-a privit partenera în cadrul unui eveniment sportiv, mai mult, zilele trecute a mers la o petrecere de zile mari, dar fără să fie însoțit de românca noastră.

Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu?

Zilele trecute, un eveniment grandios a avut loc în India, unul dintre cei mai bogați oameni din țară a organizat o petrecere de pomină pentru fiul său.

Mukesh Ambani se pregătește să își conducă fiul cel mic la altar însă, înainte de nuntă, a hotărât să dea o petrecere în cinstea băiatului său. Evenimentul a durat 3 zile și a găzduit o mulțime de celebrități și nume importante din întreaga lume, Rihanna a primit o sumă colosală pentru a cânta la cel mai luxos eveniment din India.

Salman Khan s-a numărat printre invitații de onoare ai evenimentului, deși toată lumea se aștepta să fie alături de partenera lui, ei bine, actorul a fost însoțit de familia lui.

Valentin Luca, cel mai cunoscut barman din România, a avut ocazia de a le pregăti băuturi nemaivăzute vedetelor prezente la petrecerea din India și a mărturisit că, deși a fost cu ochii în patru, așteptând să o vadă pe Iulia Vântur, fosta prezentatoare nu i-a fost alături lui Salman Khan la eveniment.
„Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia”, a declarat Valentin Luca, conform Cancan.ro.

Iulia Vântur s-a întors în România

După evenimentele din ultima perioadă, zvonurile că cei doi nu mai formează un cuplu sunt întărite de faptul că Iulia Vântur a părăsit India.

Se pare că vedeta s-a întors în România. Iulia este foarte activă în mediul online, unde le arată fanilor cu ce se ocupă acum.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni