• PRO TV
  • Loredana Groza, invitată de onoare acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în India. Imaginile cu care face senzație pe net

Loredana Groza, invitată de onoare acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în India. Imaginile cu care face senzație pe net

Loredana Groza, invitată de onoare acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în India. Imaginile cu care face senzație pe net

Loredana Groza și fiica ei, Elena, se află de ceva vreme într-o vacanță exotică în India și au profitat de ocazie să îi facă o vizită Iuliei Vântur.

Iulia Vântur și Loredana Groza sunt prietene de ani de zile, chiar dacă în ultima vreme nu au mai avut ocazia să petreacă prea mult timp împreună. Aflate în vacanță în India, Loredana și fiica ei au fost inviatele Iuliei și ale lui Salman Khan.

Loredana a postat mai multe imagini în care apare alături de actorul indian, dar și în compania lui Aayush Sharma, cumnatul lui Salman Khan. Aayush este căsătorit cu sora lui Salman Khan.

Gallery

“Vă mulțumesc Iulia Vântur și Salman Khan pentru că ne-ați primit! Și că ați fost gazde foarte bune. Casa voastră este atât de primitoare. Vă mulțumesc că ne-ați răsfățat, iar acum ne e greu să ne întoarcem acasă”, a scris Loredana pe Instagram.


Iulia Vântur a povestit anul trecut, în emisiunea lui Catalin Măruță, care e situația ei în India. “Am ID de rezidență în India. Nu sunt flotantă, sunt stabilă. Un fel de Green Card. (...) Pot să îmi iau cetățenie, dar nu îmi doresc să am alta decât cea de româncă.(...) Am concerte în lume, dar emoții voi avea cel mai mult pentru cel din România. Îmi doresc să fac așa ceva. (...) De mâncarea mamei mi-a fost cel mai dor”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni