• PRO TV
  • Iulia Vântur sărbătorește Crăciunul în India. Tradițiile de care nu se dezice, chiar dacă este departe de casă

Iulia Vântur sărbătorește Crăciunul în India. Tradițiile de care nu se dezice, chiar dacă este departe de casă

Iulia Vântur sărbătorește Crăciunul în India. Tradițiile de care nu se dezice, chiar dacă este departe de casă

Iulia Vântur sărbătorește Crăciunul în India. Chiar dacă este departe de casă, vedeta are câteva tradiții de care nu se dezice.

Gallery

Iulia Vântur:„În fiecare an tânjesc după atmosfera de Crăciun de acasă”

Iulia Vântur este departe de acasă și în acest an de Sărbători. Vedeta a mărturisit că nimic nu se compară cu acel Crăciun din copilărie, petrecut cu părinții.

În ultimii patru ani, Iulia a sărbătorit Crăciunul departe de casă, însă aproape mereu a venit în România în luna decembrie pentru a-i sărbători pe mama și pe tatăl ei.

Vedeta a plecat de mai bine de 10 ani din România, și-a construit o carieră în India, acolo unde s-a și stabilit alături de iubitul ei, Salman Khan. Astfel, sărbătorile nu mai sunt la fel pentru Iulia Vântur, fiind mult prea departe de casă.

În ciuda distanței, blondina nu se dezice de tradițiile din România și își împodobește bradul în fiecare an.

„În fiecare an tânjesc după atmosfera de Crăciun de acasă, însă, aproape în fiecare an, ajung la Iași de ziua mamei și a tatălui, adică la început de decembrie și plec imediat după, pentru că am concerte, e o perioadă aglomerată. În ultimii patru ani, nu am fost în România de Crăciun.

Sărbătorim Crăciunul în India, cu brad împodobit, Mumbaiul este luminat, e o atmosferă frumoasă, însă nimic nu se compară cu acel Crăciun petrecut cu părinții. Îi colind însă, în fiecare an, prin videocall, oriunde aș fi în lume. E tradiția noastră de Crăciun.

Da, iubesc Crăciunul, iubesc colindele. Cântând colinde, mă simt mai aproape de părinți, de casă, de copilărie. Am amintiri frumoase, foarte dragi sufletului meu. De fiecare dată când cânt colinde, mama se emoționează până la lacrimi, e un moment foarte intim și frumos.

Și, datorită unui colind, pe care l-am cântat prietenilor din India, am ajuns să cânt aici. Le-a plăcut foarte mult, probabil tocmai pentru că era special pentru mine și am pus mult suflet când l-am cântat”, a declarat Iulia Vântur, pentru Viva.ro.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni