• PRO TV
  • Iulia Vântur, la plimbare cu Costi Ioniță prin București. Cei doi par extrem de apropiați

Iulia Vântur, la plimbare cu Costi Ioniță prin București. Cei doi par extrem de apropiați

Iulia Vântur, la plimbare cu Costi Ioniță prin București. Cei doi par extrem de apropiați

Zvonurile că Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus „adio” circulă în ultima perioadă, iar ele au fost întărite de faptul că actorul indian a mers neînsoțit la „nunta planetei”, în timp ce blondina a revenit în România. Acum, vedeta a fost surprinsă la brațul lui Costi Ioniță.

Gallery

În urmă cu câteva zile, Iulia Vântur a revenit în România. Și-a vizitat familia și a trecut pragul mai multor saloane de înfrumusețare și s-a relaxat, după o lungă perioadă petrecută în India.

Iulia Vântur, la brațul lui Costi Ioniță

După ce a lipsit de la cel mai spectaculos eveniment din India, Iulia Vântur a fost surprinsă în compania unei persoane total neașteptate. Vedeta noastră și-a făcut timp și a petrecut o seară alături de Costi Ioniță, producător muzical, la un restaurant cu specific libanez din nordul Capitalei. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Mulți nu știu că Iulia Vântur și Costi Ioniță sunt prieteni de ani buni și de fiecare dată când au ocazia, se întâlnesc, vorbesc la telefon, se pozează și se vizitează.
Cele două vedete au petrecut mai bine de o oră în restaurantul de lux, însă, în timp ce Iulia servea cina liniștită, Salman Khan dansa și se distra cu prietenii lui, potrivit cancan.ro.

Este clar că Iulia Vântur și Costi Ioniță au o relație frumoasă de prietenie, chiar dacă anii au trecut și cei doi s-au stabilit în colțuri diferite ale lumii.

Sursă foto: Instagram/ captură foto cancan

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni