• PRO TV
  • Regele Charles al III-lea a dezvăluit efectele secundare cu care s-a confruntat în urma ședințelor de chimioterapie. Suveranul și-a reluat, de curând, îndatoririle regale

Regele Charles al III-lea a dezvăluit efectele secundare cu care s-a confruntat în urma ședințelor de chimioterapie. Suveranul și-a reluat, de curând, îndatoririle regale

Regele Charles al III-lea a dezvăluit efectele secundare cu care s-a confruntat în urma ședințelor de chimioterapie. Suveranul și-a reluat, de curând, îndatoririle regale

La începutul lunii februarie, întreaga lume era zguduită de vestea că regele Charles al III-lea suferă de cancer. Suvernaul a început imediat curele de chimioterapie și, recent, a mărturisit că s-a confruntat cu efectele adverse.

Gallery

Potrivit spuselor medicilor, progresele pe care regele Charles le face în lupta cu cancerul sunt notabile, dar, chiar și așa, suveranul nu a fost ferit de efectele secundare ale chimioterapiei.

Regele Charles al III-lea a pierdut simțul gustului

Regele Charles al III-le ași-e reluat îndatoririle regale, semn că tratamentul împotriva cancerului dă roade. Zilele trecute, acesta a fost prezent la un eveniment organizat în Hampshire.

La un moment dat, în timpul unei discuții pe care a purtat-o cu un veteran de război, regele Charles a mărturisit că s-a confruntat cu efectele secundare ale chimioterapiei. Conform The Sun, regele a punctat că s-a confruntat cu „pierderea gustului”, dar tratamentul dă roade și se simte din ce în ce mai bine.

Citește și:

​La doar câteva săptămâni de când regele Charles a anunțat că are cancer, Kate Middleton a mărturisit că suferă și ea de aceeași boală, însă niciunul dintre ei nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă.

Amândoi au început imediat curele de chimioterapie și inclusiv starea de sănătate a lui Kate Middleton se îmbunătățește.

Regele Charles i-a cedat lui William o funcție importantă

După mai bine de trei decenii de când a primit o funcție militară importantă, regele Charles al III-lea i-a cedat-o fiului său, prințul William.

Funcția i-a fost predată la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei ceremonii. Este vorba de funcția de colonel-șef al Forțelor Aeriene britanice, care i-a fost acordată în fața unui elicopter.

Citește și:

​Prințul William și-a redus îndatoririle regale de care trebuie să se ocupe, pentru a putea fi alături de Kate Middleton, în lupta ei împotriva cancerului. Recent, viitorul rege al Regatului Unit a mărturisit că soția lui se simte bine și că tratamentul dă roade.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni