• PRO TV
  • Marea problemă cu care se confruntă Regele Charles în urma tratamentului pentru cancer. Nici medicii nu l-au putut ajuta

Marea problemă cu care se confruntă Regele Charles în urma tratamentului pentru cancer. Nici medicii nu l-au putut ajuta

Marea problemă cu care se confruntă Regele Charles în urma tratamentului pentru cancer. Nici medicii nu l-au putut ajuta

Regele Charles și-a reluat o mare parte din îndatoririle publice, chiar dacă în prezent urmează un tratamentul pentru cancer, boală cu care a fost diagnosticat în luna februarie a acestui an.

Gallery

​Monarhul are o stare bună acum și este mereu zâmbitor și optimist. El a recunoscut însă că tratamentul pentru cancer nu este deloc ușor și se confruntă cu o mare problemă în urma chimioterapiei. Regele Charles a dezvăluit că și-a pierdut simțul gustului, iar medicii nu pot face nimic pentru el în această privință.

„Regele a vorbit despre faptul că și-a pierdut simțul gustului în timp ce discuta despre efectele secundare ale tratamentului împotriva cancerului. În timpul unei vizite în Hampshire, el a făcut această remarcă în timp ce discuta cu un veteran care a făcut anterior chimioterapie pentru cancer testicular”, conform Sky News.

Regele Charles continuă tratamentul

Monarhul britanic și-a reluat activitățile, însă el continuă tratamentul împotriva cancerului pe care l-a început în luna mai. Palatul Buckingham a transmis recent că acesta nu s-a vindecat de cancer.

„El nu s-a vindecat, tratamentul său continuă, iar angajamentele vor fi atent calibrate în strânsă colaborare cu medicii săi”, preciza, recent, Palatul Buckingham.

Deși au apărut numeroase speculații în ceea ce privește starea sa de sănătate, se pare că regele Charles se simte bine și este hotărât să învingă boala.

„E hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, susținea un apropiat al monarhului.

Sursa foto: Profimedia 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni