• PRO TV
  • Prințul Harry a răbufnit în timpul vizitei din Marea Britanie. Mesaj dur pentru regele Charles și prințul William: "Mi-ați luat tot"

Prințul Harry a răbufnit în timpul vizitei din Marea Britanie. Mesaj dur pentru regele Charles și prințul William: "Mi-ați luat tot"

Prințul Harry a răbufnit în timpul vizitei din Marea Britanie. Mesaj dur pentru regele Charles și prințul William: "Mi-ați luat tot"

Prințul Harry a fost văzut purtând Ordinul și Steaua KCVO Neck la Catedrala St Paul, iar un expert regal sugerează că prin acest gest a vrut să transmită un mesaj dur Regelui Charles și Prințului William.

Gallery

​Ducele de Sussex a fost văzut purtând Ordinul și Steaua KCVO Neck la un eveniment recent la Catedrala St Paul, despre care unii spun că este un mesaj ferm către tatăl său, Regele Charles, și fratele său, Prințul William.

La acest eveniment, care a marcat cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, Harry și-a folosit ținuta pentru a aduce un omagiu perioadei sale de senior Royal în activitate, în ciuda faptului că restul Familiei Regale a ales să nu participe.

​Ordinul KCVO Neck și Steaua în cauză sunt distincții acordate pentru servicii aduse monarhiei și fac parte din Ordinul Regal Victorian - un prestigios ordin al cavalerilor.

Tom Quinn, un cunoscut autor regal, speculează că acest act a fost un gest simbolic din partea lui Harry față de rudele sale, indicând contribuțiile sale valoroase pentru monarhie.

"Mi-ați luat tot, dar asta nu îmi puteți lua!"

Vorbind în exclusivitate cu The Mirror, Tom a comentat: "Harry a fost văzut purtând medalia de Cavaler Comandor al Ordinului Regal Victorian la Catedrala St Paul pentru serviciul Invictus. Medalia i-a fost oferită lui Harry în 2015 de către răposata sa bunică, Elisabeta a II-a, pentru "servicii aduse monarhiei"."

"Purtarea acestui costum a fost modul lui Harry de a-și reaminti familiei sale că bunica sa îi apreciază contribuția, chiar dacă tatăl și fratele său nu o fac. De asemenea, prin acest gest Harry a vrut să transmită că nu este băiatul rău pe care tatăl și fratele său îl prezintă ".

Totodată, expertul regal mai spune că gestul făcut de Harry poate fi catalogat drept unul sfidator la adresa regelui Charles și a fratelui său, William.

"Este modul lui Harry de a spune că încă susține monarhia în ciuda modului în care se simte tratat. Poate și mai important, purtarea medaliei este modul lui Harry de a spune: "Mi-ați luat tot, dar asta nu îmi puteți lua!", a adăugat Quinn.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni