• PRO TV
  • Cum a reacționat Harry când a fost întrebat dacă e fericit că s-a întors acasă! Reacția prințului s-a viralizat instant

Cum a reacționat Harry când a fost întrebat dacă e fericit că s-a întors acasă! Reacția prințului s-a viralizat instant

Cum a reacționat Harry când a fost întrebat dacă e fericit că s-a întors acasă! Reacția prințului s-a viralizat instant

Harry se află pentru câteva zile în Regatul Unit, acolo unde a ținut un discurs la Catedrala St. Paul pentru a marca cea de-a 10 aniversare a Jocurilor Invictus. Cum era de așteptat, jurnaliștii și paparazzii nu l-au scăpat din ochi.

Gallery

El a fost surprins plecând ieri de la evenimentul din centrul Londrei. În timp ce se îndrepta spre un Range Rover, Harry s-a oprit să salute mulțimea, iar cineva i-a adresat o întrebare simplă, scrie Daily Mail.

Îmbrăcat elegant și zâmbitor, acesta a reacționat atunci când unul dintre spectatori l-a întrebat dacă se bucură că este acasă.

Ducele de Sussex a chicotit ușor nervos, s-a eschivat să ofere un răspuns direct la întrebare și a replicat simplu: „Îmi pare bine să vă văd!”.

Se pare că Harry este mâhnit din cauza faptului că tatăl său, Regele Charles, a fost prea ocupat să-l primească la palat în această săptămână.

CITEȘTE ȘI:

Deși s-a vorbit despre o reuniune, purtătorul de cuvânt al ducelui a anunțat că o întâlnire „nu va fi posibilă din cauza programului încărcat al Majestății Sale”.

„Ducele înțelege că tatăl său are angajamente și diverse alte priorități și speră să-l vadă în curând”, a mai spus reprezentantul ducelui de Sussex.

Harry nu și-a petrecut noaptea în vreo rezidență regală, acesta neavând nicio casă în Marea Britanie, după ce, anul trecut, a fost evacuat din Frogmore Cottage.

Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni