• PRO TV
  • Gestul incredibil pe care Marymar l-a făcut în memoria nepotului ei. Ce i-a dus micuțului Lucas la mormânt: „Ți-am luat...”

Gestul incredibil pe care Marymar l-a făcut în memoria nepotului ei. Ce i-a dus micuțului Lucas la mormânt: „Ți-am luat...”

Gestul incredibil pe care Marymar l-a făcut în memoria nepotului ei. Ce i-a dus micuțului Lucas la mormânt: „Ți-am luat...”

Trecerea la cel veșnice a lui Lucas, nepotul lui Marymar și a lui Tzancă Uraganu, i-a secat pe cei apropiați de durere. Alina Marymar este devastată și încă nu își poate reveni după tragedia din viața ei.

Gallery

Nepotul lui Marymar s-a stins din viață la vârsta de 8 ani, după ce s-a confruntat cu o boală nemiloasă. În urmă cu câteva luni, micuțul a înregistrat o durere la umăr, iar după un control la specialist, verdictul a fost cancer în ultima fază. Iubita lui Tzancă nu poate concepe ideea că nepotul ei s-a stins din viață, aceasta a publicat pe rețelele de socializare mai multe clipuri video cu Lucas, fiind singurele amintiri cu el care i-au mai rămas. Mai mult, aceasta i-a cumpărat un cadou pe care i l-a dus la mormânt.

Citește și:

Alina Marymar, gest emoționant pentru nepotul său, Lucas, la două săptămâni de la moartea lui

Nepotul lui Marymar s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, pe 29 aprilie, după ce s-a confruntat cu o boală neviloasă.

De atunci, partenera lui Tzancă este devastată și nu poate trece peste tragedia din viața ei.

Recent, aceasta a publicat pe rețelele de socializare gestul pe care l-a făcut pentru micuțul Lucas. Marymar i-a cumpărat un cățel și i l-a dus la mormânt. VEZI FOTO IN GALERIA DE MAI SUS

"Luculeață ți-am luat cățel.", a fost descrierea făcută de Alina Marymar.

Citește și:

Mesajul lui Marymar pentru nepotul ei

Mesajul emoționant a lui Marymar, public după moartea nepotului ei.

„Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni”, a scris Alina Marymar pe Facebook.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni