• PRO TV
  • Marymar, soția lui Tzancă Uraganu, nu poate trece peste moartea lui Lucas. Devastată de durere, a publicat un nou mesaj înduioșător: „Multe persoane sunt șocate”

Marymar, soția lui Tzancă Uraganu, nu poate trece peste moartea lui Lucas. Devastată de durere, a publicat un nou mesaj înduioșător: „Multe persoane sunt șocate”

Marymar, soția lui Tzancă Uraganu, nu poate trece peste moartea lui Lucas. Devastată de durere, a publicat un nou mesaj înduioșător: „Multe persoane sunt șocate”

La finalul lunii aprilie, cu doar câteva zile înainte de Paște, Lucas, nepotul lui Marymar și al lui Tzancă Uraganu, a murit. Micuțul, în vârstă de doar opt ani, fusese diagnosticat cu cancer, anul trecut.

Gallery

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Marymar și Tzancă Uraganu anunțat că nepotul lor a murit, răpus fiind de o boală extrem de grea. Acum, la câteva zile distanță, partenera manelistului a postat un alt mesaj dureros, în mediul online.

Marymar va face lumină în cazul morții lui Lucas

Recent, Tzancă Uraganu anunța că va amâna botezul copilului său și al lui Marymar, deoarece Lucas are grave probleme de sănătate. Nu au trecut multe zile și au anunțat decesul acestuia, care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Citește și:

​Prin urmare, atât lui Marymar, cât și lui Tzancă Uraganu, le-au fost adresate multe întrebări cu privire la evenimentul dureros, iar iubita manelistului a decis să vorbească despre cele întâmplate.

Cu toate acestea, durerea pierderii lui Lucas este, încă, foarte mare și, prin urmare, nu poate deschide subiectul acum, însă, a promis că va oferi câteva detalii, imediat ce se va simți mai bine.

Marymar și sora acesteia vor vorbi despre pierderea lui Lucas

Chiar dacă nu a fost copilul biologic al lui Marymar, aceasta a mărturisit că l-a iubit ca și când ar fi fost sânge din sângele ei. Tocmai din acest motiv, suferința este extrem de mare și nu poate accepta ceea ce s-a întâmplat.

„Zilele ce vor urma și o să mă simt în stare, promit că voi face un live aici pe Insta. Și o să răspund la toate întrebările și orice vreți să știți. Da, sunt multe persoane care sunt șocate de cele întâmplate și nu știu de ce și cum.

Citește și: 

Chiar voiam să discutăm despre asta, pentru că mesajul trimis de Dumnezeu prin Lucas trebuie transmis mai departe. În aceste 8 luni de când am aflat s-au întâmplat multe, atât de multe și sunt atâtea de povestit și de arătat. Cu siguranță vă va ajuta să știți. Va intra și sora mea cu mine să mă transmită mesajul”, a scris Marymar, pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni