• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești l-a ironizat pe Tzancă Uraganu, în fața tuturor. Ce a putut spune manelistul, când și-a văzut colegul de breaslă: „Ne este frică”

Bogdan de la Ploiești l-a ironizat pe Tzancă Uraganu, în fața tuturor. Ce a putut spune manelistul, când și-a văzut colegul de breaslă: „Ne este frică”

Bogdan de la Ploiești l-a ironizat pe Tzancă Uraganu, în fața tuturor. Ce a putut spune manelistul, când și-a văzut colegul de breaslă: „Ne este frică”

De-a lungul timpului, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu au făcut mai multe ironii unul la adresa celuilalt, chiar în fața fanilor pe care îi au.

Gallery

Recent, Bogdan de la Ploiești nu s-a putut abține și a spus ce crede despre ținuta pe care o avea colegul său de breaslă, Tzancă Uraganu. În ultima vreme, în mediul online, manelistul a fost asociat cu diverse ambalaje ale dulciurilor, în funcție de culorile cu care era îmbrăcat.

Bogdan de la Ploiești nu l-a „iertat” pe Tzanca Uraganu

Chiar dacă sunt doi dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din țara noastră, între ei nu există nicio rivalitate. Aceștia nu doar că sunt prieteni, dar își permit și anumite glume care, deseori, îi amuză pe cei care îi urmăresc.

Așa s-a întâmplat și de curând, când Tzancă Uraganu s-a încălțat cu o pereche de șosete cu dungi negre și galbene. Când le-a văzut, fostul iubit al Cristinei Pucean s-a amuzat pe seama acestui lucru, spunând că picioarele lui arată precum o albină.

„Băi, oameni buni, tuturor ne este frică de albine și asta demonstrează ce om bun este Tzancă. El iubește aceste insecte și le-a pus în picioare”, a fost replica lui Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au apărut împreună la un eveniment

În urmă cu doar câteva săptămâni, Cristina Picean și Bogdan de la Ploiești anunțau că nu mai formează un cuplu și dădeau de înțeles că, de data aceasta, despărțirea este una definitivă.

Cu toate acestea, recent, cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment, dar, spre dezamăgirea fanilor, nu s-au împăcat.

Bogdan de la Ploiești a postat o filmare, în care apare și Cristina Pucean, spunând că au venit la ziua de naștere a finei lor. Mai mult decât atât, a ținut să menționeze faptul că el a vrut să posteze acest lucru, pentru ca nimeni să nu creadă că au decis să își mai acorde o șansă.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni