• PRO TV
  • Cristina Pucean, ținta glumelor în online după ce a apărut într-un costum de piele și cu lanțuri în păr: „S-a inspirat din Mortal Kombat”

Cristina Pucean, ținta glumelor în online după ce a apărut într-un costum de piele și cu lanțuri în păr: „S-a inspirat din Mortal Kombat”

Cristina Pucean, ținta glumelor în online după ce a apărut într-un costum de piele și cu lanțuri în păr: „S-a inspirat din Mortal Kombat”

Cu fiecare apariție în spațiul public, Cristina Pucean stârnește reacții aprinse pe rețelele de socializare. În timp ce unii internauți îi laudă alegerile vestimentare, alții sunt mai cârcotași. La începutul lunii aprilie, dansatoarea a avut de onorat un eveniment la un mall din București, unde s-a afișat alături de Bogdan de la Ploiești. Ea a purtat un costum extravagant din piele, iar unii admiratori au scris că nu i se potrivește acest stil.

Gallery

​Dacă până nu demult Cristina Pucean apărea în rochii lungi și decoltate, acum optează pentru pantaloni. Dar nu unii obișnuiți. Dansatoarea s-a prezentat la un eveniment într-un costum negru,  din piele și cu accesorii în formă de lanțuri, pe care și le-a prins în păr. Oamenii au început imediat să comenteze în dreptul imaginilor care au apărut pe Instagram și TikTok. Unii și-au permis tot felul de glume: 

„Când vreodată în era bellydance-ului a existat costum de piele cu lanțuri? Nicio treabă cu nimic”; „S-a inspirat din Mortal Kombat”; „Cred că a confundat locul unde să se poată prezenta așa”; „Ce vulgaritate”; „Plasticata”; sunt doar câteva dintre mesajele critice. 

Pe de altă parte, alții au lăudat-o pentru alegerea diferită și au întrebat-o de unde a cumpărat ținuta. Unii au făcut aluzie la recentul anunț despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești:

„Cred că e primul costum care îmi place maxim”; „Bogdan nu-și lasă regina, că e prea frumoasă”; „Se mai cearta și ei. Nu poate fi totul roz, nu credeți? Sunt oameni ca și noi”. 

@gameworldromania @CRISTINA PUCEAN x @BogdanDeLaPloiesti ??? #gameworld #bogdandelaploiesti #cristinapucean #show ♬ sunet original - Game World Romania

La pozele în care apare cu părul gri și cu lanțuri prinse în el, Cristina Pucean a scris: Frumusețea începe atunci când te hotărăști să fii tu însăți”, semn că este mândră de stilul pe care l-a ales. 

​Cunoscutul manelist Bogdan de la Ploiești a făcut dezvăluiri complet neașteptate despre separarea de partenera sa, Cristina Pucean! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Sursă foto: Instagram/ cristinapuceann

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni