• PRO TV
  • Au purtat cu mândrie coronița Miss World și au scris istorie. Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume

Au purtat cu mândrie coronița Miss World și au scris istorie. Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume

Au purtat cu mândrie coronița Miss World și au scris istorie. Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume

În istoria concursului de frumusețe Miss World s-au remarcat câteva femei superbe, care au devenit și mai cunoscute prin munca lor. Unele au făcut o carieră în cinematografie sau televiziune, altele s-au implicat în acțiuni umanitare și cauze sociale. Familia a fost o prioritate pentru majoritatea reginelor frumuseții din anii '90, iar copiii lor le-au moștenit farmecul.

Poate una dintre cele mai cunoscute câștigătoare Miss World este actrița și modelul 
Priyanka Chopra, din India, care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2000. Ea este căsătorită cu artistul Nick Jonas și au împreună o fetiță, pe nume Malti Marie. Micuța a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. 

​O altă indiancă, la fel de seducătoare, este Aishwarya Rai, în vârstă acum de 50 de ani. Ea a câștigat concursul Miss World în 1994, când avea 21 de ani.  S-a impus ca una dintre cele mai populare și influente celebrități din India. A primit numeroase premii în cariera de actriță, iar în 2009, Guvernul Indiei a onorat-o cu Padma Shri, iar în 2012, Guvernul Franței i-a acordat Ordre des Arts et des Lettres . În noiembrie 2004, Rai a creat Fundația Aishwarya Rai pentru a ajuta oamenii nevoiași din India. Actrița are o fiică, pe nume Aaradhya, din căsnicia cu actorul și producătorul de film Abhishek Bachchan. 

Gallery

​În 1988, coronița de Miss World a fost câștigată de o frumoasă blondă din Islanda, Linda Pétursdóttir. Model și femeie de afaceri, Linda a fost invitată ulterior să fie în juriul altor cuncursuri de frumusețe. Oamenii din țara sa au simpatizat-o atât de mult încât i-au propus să candideze la președenție. Cu toate acestea, ea a preferat să se axeze pe promovarea unui stil de viață sănătos. 

​Linda Pétursdóttir are o singură fiică, Isabella Ása. 

Lisa Hanna, din Jamaica, în vârstă acum de 48 de ani a fost încoronată Miss World în 1993. Membru al Partidului Național al Poporului de opoziție, Hanna este în prezent deputat în parlament pentru Saint Ann South East și a fost ministrul Tineretului și Culturii din Jamaica în perioada 2012-2016. Este la a doua căsnicie, iar din prima are un fiu, pe nume Alexander. 

Sursă foto: Instagram, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni